katagori sorunu
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
katagori sorunu
admin panelinde katogoriler konular düzgün bir şekilde görünüyor.anasayfada eksik konu katagori görünüyo bazı konularda msj olmadığı halde msj oldugnu gösteriyor
En son harddie tarafından 13.08.2008, 17:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: acil yardım
1. konunuzun basliginizi degistirin Forum Kurallarini Okyunuz
2. Özel mesajdan yardim etmiyorum konunuzu düzgün sekilde acarsaniz ve yardim edecek birseyse zaten yardim ederim
basliginizi düzeltikden yardimci olmaya calisirim
2. Özel mesajdan yardim etmiyorum konunuzu düzgün sekilde acarsaniz ve yardim edecek birseyse zaten yardim ederim
basliginizi düzeltikden yardimci olmaya calisirim
Re: acil yardım
düzeltiniz
öle yardım isteyiniz
öle yardım isteyiniz
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: katagori sorunu
kullanici izinlerini verdiginize emin olun mesaj olmadigi halde mesaj var göstermesi bendede olmustu o galiba eger bi mesaj varsa sizde onu sildiyseniz ondan kaynaklanabilir bendede öyle olmustu
Kullanici Forum Izinlerini ayarladiginiza emin olun sorununuz düzelir
Kullanici Forum Izinlerini ayarladiginiza emin olun sorununuz düzelir
düzelmiyor! herşey normal di birden öyle oldu yeni katagoride oluşmuyor
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bi mod felan ekledinizmi veya ftpnizdeki includes/acp/acp_forums.php de degisiklik felan yaptinizmi en son ne degsiklikleri yaptinizda böyle oldu anlatirsaniz belki daha cok faydamiz olur 

yeni katagori eklicektim konu yani sonra böle oldu başak bişey olmadı
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
tamam ama ondan önce siteye yeni bi mod ekledinizmi ?
yeni kategorie acarken hata felan aliyormusunuz ?
yeni kategorie acarken hata felan aliyormusunuz ?
evet ama dün ekledik
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
süper mod ekledik
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
arkadasim öyle degil bi modifkasyon, eklenti felan ekledinizmi ?
yeni kategorie acarken hatami aliyorsunuz konuyu biraz acin
yeni kategorie acarken hatami aliyorsunuz konuyu biraz acin
hayır arkdaşım mod falan diiynce.hiçbişy eklemedk hata falan da wermio.tema la gili sorun olablir mi?
eklentiğ mö modifikasyın filan kurdunuzmu !!
ne yaptınızda öle hatalar oluştur
ftp den dosya değişiklikleri filan yaptınızmı
forum izinleri ayarlayınız
ne yaptınızda öle hatalar oluştur
ftp den dosya değişiklikleri filan yaptınızmı
forum izinleri ayarlayınız
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
harddie yazdı:hayır arkdaşım mod falan diiynce.hiçbişy eklemedk hata falan da wermio.tema la gili sorun olablir mi?
tema ile admin panelin alakasi yok siz bi izinleri herseyi bi kontrol edin
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir