Daha önceki mesajımda belirttiğim gibi ve phpBB.com da bugün yapılan duyuruyu takiben şu andan itibaren phpBB Türkiye'de de 2.0.x MOD Duyuruları forumuna 2.0.x sürümleri için yeni MOD duyuruları başlıkları kullanıcılar ve yöneticiler dahil hiç kimse tarafından açılamayacaktır. Eğer bu forumda ki mevcut modlar için güncelleme işlemi gerekiyorsa, sadece bu başlıklar yöneticiler/moderatörler tarafından değiştirilerek güncellenecektir. Bu forumda yöneticilerin/moderatörlerin gözden kaçırdığı güncellenmesi gereken modlar varsa lütfen bunları Genel Yönetim ya da MOD Grubundaki yönetici/moderatör arkadaşlarımızdan herhangi birisine iletebilirsiniz.
Ayrıca 2.0.x Mod İstekleri ve 2.0.x PreMODlar & Yapım aşamasındaki MODlar forumları da kullanıcılar için sadece okuma erişimli olarak ayarlanmıştır. Yani bu iki foruma da kullanıcılar tarafından yeni başlık ve mesaj gönderilemeyecektir.
Teşekkürler.
Yeni phpBB2 Modları Artık Kabul Edilmiyor
Yeni phpBB2 Modları Artık Kabul Edilmiyor

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Re: Yeni phpBB2 Modları Artık Kabul Edilmiyor
He he he
Ben haberi görünce hemen yükselttim, biraz tuhaf bir çalışma oldu, gördüğüm en tuhaf yükseltmeydi 
Yaptım ama, TR karakter hatası sadece rütbelerde felan vardı, onları da düzeltince forum taşş gibi oldu
Eski dosta veda ediyoruz yavaş yavaş... phpBB 3 geldi, 2 bitti resmen yahu
Hadi bakalım hayırlısı 

Yaptım ama, TR karakter hatası sadece rütbelerde felan vardı, onları da düzeltince forum taşş gibi oldu

Eski dosta veda ediyoruz yavaş yavaş... phpBB 3 geldi, 2 bitti resmen yahu

Ben burada küçük bir soruyu izninizle sormak istiyorum.
phpBB32 kullanan turkiyeforum da sizin siteniz. O site ne zaman phpBB3'e yükseltilecek ? sadece merak
phpBB32 kullanan turkiyeforum da sizin siteniz. O site ne zaman phpBB3'e yükseltilecek ? sadece merak

O sitenin yönetimi istediği zaman. Tek başımıza bizim sitemiz değil orası.AsilTürk yazdı:Ben burada küçük bir soruyu izninizle sormak istiyorum.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
cevap için teşekkürler..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir