zeusbeyblade yazdı:çok teşekkür ederm ama daha ilk etapta, index in içindeki // assign le başlayan kodlamaların, altına eklenmesi gereken kodlamayı ekledigidme bile forum hata veriyor. daha en baştan sorun çıktı malesef![]()
Lütfen adres veriniz... Bu şekilde hiçbir anlamı olmuyor...MavigüL yazdı:şimdi forumda böyle gözüküyor
Kayıtlı kullanıcılar: admin1 registered users visit during the last 24 hours: admin
Users of the day < br />
hangi template e uygulandınız ?zeusbeyblade yazdı:uyguladım ve sorunsuz çalışyıor yardımcı oldugunuz içn teşekkr ederm..
evet sorun ordaydı teşekkürlerVSaBaH yazdı:Lütfen adres veriniz... Bu şekilde hiçbir anlamı olmuyor...MavigüL yazdı:şimdi forumda böyle gözüküyor
Kayıtlı kullanıcılar: admin1 registered users visit during the last 24 hours: admin
Users of the day < br />
Sanırım index_body.html'de sorun var... Gözden geçiriniz...
Hangi konuda takıldınız?bydamien yazdı:arkadaşlar yokmu kimse bunu prosilver template'tinde kullanan bir yardım lütfen takıldım kaldım
sevgiler
selamlar topicde denilenleri uyguladıgım halde prosilver kullandıgımda cevrim ici olanlar çıkmıyor sonra index.body yi sildim yinede calıstı anlamadım sanırım prosilver baska bir yerden okuyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorum prosilvere modu uygulamıs ve basarmıs arkadaslardan mumkunse biraz destek rica ediyorumVSaBaH yazdı:Hangi konuda takıldınız?bydamien yazdı:arkadaşlar yokmu kimse bunu prosilver template'tinde kullanan bir yardım lütfen takıldım kaldım
sevgiler
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir