firefoxda sorun

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

firefoxda sorun

Mesaj gönderen pikachu »

arkadaşlar enterasandır ki 2 sorum var
1) firefox ile site anasayfası eskisine göre çok yavaş açılıyor ama explorerda gayet iyi açılıyor.
2) firefoxda düzenle sil mesajı bildir gibi butonları kullanamıyorum ama o da explorerda çalışıyor ne hikmetse :D
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: firefoxda sorun

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

bende firefox ile bazen admin apneline giremiyorum giriyorum sonra beni atiyor yönetici izinlerine sahip degilsiiz... diye sonra ftpden /cache dosyasinin icindeki herseyi siliyorum index.html ve .htaccess haric sonra firefox tüm gecmisini silyiorum sonra oluyor bu bana bi kac gün dayaniyor :D

istersen sende bi dene chacheden .htaccess ve index.html haric herseyi silin ve firefoxun tüm gecmisini belki ozaman olur
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

denedim ama olmuyor. firefox hiç böyle yapmazdı ama ne oldu bilmiyorum :D valla büyük ihtimal eklediğim modlardan kaynaklı ama 50 ye yakın irili ufaklı mod eklediğim için bilemiyorum şimdi niye
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

pikachu yazdı:denedim ama olmuyor. firefox hiç böyle yapmazdı ama ne oldu bilmiyorum :D valla büyük ihtimal eklediğim modlardan kaynaklı ama 50 ye yakın irili ufaklı mod eklediğim için bilemiyorum şimdi niye
:lol: ona bakilirsa bende firefox ile hic calismamasi gerekiyor benim site modlarla dollu :D :lol:

firefoxu yeniden yükleyin belki ozaman olur siteden kaynaklansa IEde de olmaz
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

valla her gün internet cafeden girdiğim için firefoxu yeniden kuruyorum zaten. ayrıcakurduğumuz modlar aynı değil ya hepsi belki birinde bir hata vardır ondan olmuştur yani :D
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir