phbb3 kurdum ama konu acamiyorum

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
AsKaPTaN
Kayıtlı Kullanıcı

phbb3 kurdum ama konu acamiyorum

Mesaj gönderen AsKaPTaN »

arkadaslar phbb3 u kurdum ama ben admin panelde yeni kategori konu acamiyorum....adminde gozukuyo var ama malesef forumun anasayfasinda yok...bunun icin ne yapmammiz lazim yardimci olurmusunuz...fforumu aradim ama bole bir baslik yok ben phbb ilk defa kullancam yardimci olursaniz sevinirim...tesekkurler
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: phbb3 kurdum ama konu acamiyorum

Mesaj gönderen ReplaX11 »

:arrow: Arama Yapınız
:arrow: Forum İzinleri Kısmından izinleri vermeniz lazım yoksa gözükmez anasayfada
AsKaPTaN
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen AsKaPTaN »

arama yapiniz diyosun arkadasim gerizekalimiyiz yoksa senmi geri zekalisin...anlamadim forumda arama yaptim....buyur sen kendin ara bakim buldugun basliklari bana goster...

konu acamiyorum

actigim konular gozukmuyo

konu acmak
Dn_35 yazdı:Küfürlü mesaj yazmak forumdan yasaklanma sebebidir, tekrarı halinde forumdan uzaklaştırılacaksınız....
aramalardaki linkler asagida

search.php?keywords=konu+acmak&terms=al ... submit=Ara
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

beğenmiyorsan gidebilrisin seni zorla tutan yok yardım alma o zaman niye istiyorsun çok bilmiş gibi konuşuyorsun o zaman yardımda isteme
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Dn_35 yazdı:Küfürlü mesaj yazmak forumdan yasaklanma sebebidir, tekrarı halinde forumdan uzaklaştırılacaksınız....

Bu Adama Ban İstiyorum
ReplaX11
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ve

konu acamiyorum

actigim konular gozukmuyo

hem açamıyorsun hem gözükmüyor çok güzel anlatıyorsunnnn ve tardımda isteme git alman forumlarına niye geldin o zaman buraya bu sitede hiç kimse bişey bilmiyor herkes yeni başladı olarak sayy ve öle bil git sen kendi alman sitelerine ne kadar yardım etcekler
Kullanıcı avatarı
cagatayozata
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cagatayozata »

Replax1 boşver cevap bile yazma onun seviyesi bu forumun altında o zekası bu foruma yetmez.Yardım etsende kurtarmaz boşver.Ayrıca arama yapmasın öğren.Bak bakalım burada ne yazıyo.

http://phpbbturkey.com/forums/search.ph ... submit=Ara
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

forum dahilinde tartışmak yasaktır, tekrarı halinde tartışmaya girenleri sitemizden uzaklaştırmak zorunda kalacağız.

AsKaPTaN sitemizde çözüme ulaşmamış genel phpBB sorunu yok gibidir, soru sormadan önce forumda mutlaka arama yapmalısın bulamazan kurallarımıza uygun başlıkla sorununu sorabilirsin. Aradım diyorsun ama ya aramayı bilmiyorsun yada başka şey bilmiyorum ama basitçe bir aramada hemen cevabını bulabilirsin. Neyi aradığını bilmek önemlidir.

Forum Görüntülenme Sorunları diye arama yaparsan bulabilirdin.

:arrow: viewtopic.php?f=20&t=9956#p56376
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu

Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 2 misafir