[Çözüldü] Hızlı cevap modu ve son 10 bilgiler hakkında
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
[Çözüldü] Hızlı cevap modu ve son 10 bilgiler hakkında
ilk önce merhaba arkadaşlar
nerdeyse 1 aydır bu forumda aramadığım başlık kalmadı. aslına bakarsanız cvp da alamadım.
başlıktan da belirttiğim gibi ben forumuma hızlı cvp modu ve son 10 bilgiler modunu eklemek istiyorum. bir kaç modu denedim yalnız ya sorunla karşılaştım ya da modlar temamı bozdu ve tam olarak görünmediler.
bu modlardan başka birkaç mod yükledim forumuma ve gayet normal çalışıyor. valla kur boz kur boz baya birşey öğrendim ama hala bu iki modda takılı kaldım.
bu forumdaki birçok üyede bu modlar kurulu. acaba bana yardımcı olabilecek var mı? çok sevinirim yardımcı olursanız.
bu modlar acaba temamın değişik olmasından mı kaynaklanıyor. ben bo2soft temasını kullanıyorum ve subsilver2 teması üzerine yapılmış bir tema.
şimdiden teşekkür ediyorum
nerdeyse 1 aydır bu forumda aramadığım başlık kalmadı. aslına bakarsanız cvp da alamadım.
başlıktan da belirttiğim gibi ben forumuma hızlı cvp modu ve son 10 bilgiler modunu eklemek istiyorum. bir kaç modu denedim yalnız ya sorunla karşılaştım ya da modlar temamı bozdu ve tam olarak görünmediler.
bu modlardan başka birkaç mod yükledim forumuma ve gayet normal çalışıyor. valla kur boz kur boz baya birşey öğrendim ama hala bu iki modda takılı kaldım.
bu forumdaki birçok üyede bu modlar kurulu. acaba bana yardımcı olabilecek var mı? çok sevinirim yardımcı olursanız.
bu modlar acaba temamın değişik olmasından mı kaynaklanıyor. ben bo2soft temasını kullanıyorum ve subsilver2 teması üzerine yapılmış bir tema.
şimdiden teşekkür ediyorum
blogcu
- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Hızlı cevap modu ve son 10 bilgiler hakkında sıkıntı
ewet arkadasım katılıyorum sana bende ayısıgı teması kullanıyorum ve henüz bu modları kurmus değilim, sorun forumda kendi sitelerinde sorunsuz sekilde kuranların dogru dürüst birsey anlatmamalarından kaynaklanıyor, keske herkes bilgisini paylassa, eminim cok daha iyi olurdu. keske bende yeni birseyler bilsemde burada herkesle paylassam.
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
bende öyle birşey öğrensem hemen paylaşıyorum ama bazı arkadaşlar paylaşmaktan çekiniyor galiba 

blogcu
- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Aslında Paylaşmasına Paylaşıyorlar Ama İpinucu Gösterip Gerisini Saklıyorlar, Forumuma Daha 1 Tane Mod Kurulu Değil 3 5 BbCode Dısınd. Cok Mod Kurmaya Calıstım Ama Hepsinde Php Hata Kodları Ve Ekran Simgelerinin Kaymalarıyla Karsılastım Artık Mod Falan Kurmaya Calısmıyorum 

ben sitedeki tüm hızlı cevap modların kurdum ama konuya giriş yapınca direk hızlıcevap bölümüne gidio onu düzeltemedim
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
hangisini kurdun meselazibidiman yazdı:ben sitedeki tüm hızlı cevap modların kurdum ama konuya giriş yapınca direk hızlıcevap bölümüne gidio onu düzeltemedim

blogcu
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bak hizli cevap olarak bunu kur bende her hizli cevapi kurdum hepsi ya hata verdi yada temami bozdu belki bu isine yarar
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 9&t=595969
son 10 bilgiler icinde bu sitedekini kullan baska yok zaten bildigim kadariyla ama bulursam baska burda paylasirim
son 10 bilgiler icinde bu sitedekini kullan baska yok zaten bildigim kadariyla ama bulursam baska burda paylasirim

Merhaba,aciyagulmek yazdı:Aslında Paylaşmasına Paylaşıyorlar Ama İpinucu Gösterip Gerisini Saklıyorlar, Forumuma Daha 1 Tane Mod Kurulu Değil 3 5 BbCode Dısınd. Cok Mod Kurmaya Calıstım Ama Hepsinde Php Hata Kodları Ve Ekran Simgelerinin Kaymalarıyla Karsılastım Artık Mod Falan Kurmaya Calısmıyorum
İpucunu gösterip gerisini saklamak gibi bir durum söz konusu olabilir mi sizce?
Biz burada çalışan MOD'ları paylaşıyoruz. Eğer başkalarında çalışıp sizde çalışmıyorsa mutlaka biryerlerde hata yapıyorsunuzdur... Kontrol etmeyi deneyiniz... Eğer sonuç alamazsanız burda sorununuzu paylaşınız...

KOLAY GELSİN...
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
o verdiğin linkten alıp yapmaya calıstım ama hıcbır degısıklık olmadI (zula temizliğini yaptım). Başka bı tane deneyım barıEsmerÖzcan yazdı:bak hizli cevap olarak bunu kur bende her hizli cevapi kurdum hepsi ya hata verdi yada temami bozdu belki bu isine yarar

ya gıttı hersey offffffff
blogcu
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
blogcu forum yazdı: o verdiğin linkten alıp yapmaya calıstım ama hıcbır degısıklık olmadI (zula temizliğini yaptım). Başka bı tane deneyım barı
ya gıttı hersey offffffff
sablon ve görüntü kpmesi yenileme yaptinmi ?
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
ya hata verdı bu seferde
bendekı yedek dosyaya bakıyorum bı fark yok halbukıFatal error: Call to a member function session_begin() on a non-object in /mnt/local/home/tamkarisik2/blogcuforum.net/index.php on line 24
blogcu
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
neyse hallettim...yedek dosyalarımı tekrar yükledim oldu.
blogcu
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: [Çözüldü] Hızlı cevap modu ve son 10 bilgiler hakkında
Tamam yaptım sonunda.
buna bbcodları ve ıfadelerı de ekleyebılıyor muyuz. Cok sade gorunuyor da
buna bbcodları ve ıfadelerı de ekleyebılıyor muyuz. Cok sade gorunuyor da

blogcu
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir