Mesaj Gönderme Sorunu

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
ekcelik
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj Gönderme Sorunu

Mesaj gönderen ekcelik »

Merhabalar

Bugün foruma mesaj göndermeye çalıştığımda bir uyarı ile karşı karşıya kaldım.
Uyarıda şöyle yazıyor;
''Diğer mesajınızdan bu kadar kısa süre sonra bir yenisini gönderemezsiniz, lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyin''

Bir önceki gün mesaj gönderebiliyordum ve böyle bir uyarı çıkmıyordu.Genel ayarlardan da flood aralığını 15 saniye yaptım.Üsütüne 15 saniye hatta daha fazla bekledim ama gönderilmiyor.Başka üyelerede sordum onlarda da aynı problem var.

Yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılar..
Kullanıcı avatarı
Mirach
Destek Ekibi Lideri
Destek Ekibi Lideri

Re: Mesaj Gönderme Sorunu

Mesaj gönderen Mirach »

Hostunuzun server ayarlarından kaynaklı bir sorun olabilir. Yinede flood aralığınızı 0 yapmayı deneyin.
Profilinde phpBB forumunun adresini girmemiş üyelere ve kurallara aykırı şekilde açılmış başlıklara destek verilmez.
Resim Resim Resim
ekcelik
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ekcelik »

Denedim ama olmadı..Şöyle bir kanaat getirdim kendimce.
Şimdi Serverın bağlı olduğu hostun zamanı 10 şubat 2010 iken ben foruma mesaj yazmıştım.Hoster zamanı düzelttiğinde yani 26 ağustos yaptığında dediğim sorun çıkmaya başladı.Bundan kaynaklanıyor olabilir büyük ihtimal.Birde bir hata daha var online olmadığı halde online kişiler arasında 3 kişiyi gösteriyor forum.Bunu nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirm.

Siteye bakmak için www.crazyworlduo2.com/forum
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen radyobulut »

ekcelik yazdı:Denedim ama olmadı..Şöyle bir kanaat getirdim kendimce.
Şimdi Serverın bağlı olduğu hostun zamanı 10 şubat 2010 iken ben foruma mesaj yazmıştım.Hoster zamanı düzelttiğinde yani 26 ağustos yaptığında dediğim sorun çıkmaya başladı.Bundan kaynaklanıyor olabilir büyük ihtimal.Birde bir hata daha var online olmadığı halde online kişiler arasında 3 kişiyi gösteriyor forum.Bunu nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirm.

Siteye bakmak için http://www.crazyworlduo2.com/forum
benim aklıma da ilk o geldi. Yani siz bir msaj attınız ve server saati değişti. bu sayede siz o mesajın 15 saniye sonrasını beklemeniz lazım :) Ama kontrol mantığını tam bilmediğim iin yazmamıştım. Demek ki doğru düşünmüşüm. Eğer hiçbirşey olmazsa. Mesaj tarihlerini db den elle düzeltirsiniz.. :)
ekcelik
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ekcelik »

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.Evet hiçbirşey olmadı malesef.Büyük ihtimal dediğiniz gibi db den değiştirilmesi gerekiyor..Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yani hangi dosyayı editlemem lazım gösterirseniz sevinirim.
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ekcelik yazdı:Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.Evet hiçbirşey olmadı malesef.Büyük ihtimal dediğiniz gibi db den değiştirilmesi gerekiyor..Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yani hangi dosyayı editlemem lazım gösterirseniz sevinirim.
phpmyadmin den yapmanız lazım...
ekcelik
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ekcelik »

Kusura bakmayın o dosyayı bulamadım.Detaylı olarak gösterirseniz sevinirim.
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ekcelik yazdı:Kusura bakmayın o dosyayı bulamadım.Detaylı olarak gösterirseniz sevinirim.
o bir dosya değil. Hostunuzun yönetim panelindeki; veritabanlarını inceleyip düzenleyebileceğiniz yer..
ekcelik
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ekcelik »

evet buldum phpmyadmini ve giriş yaptım.Oradan hangi ayarları yapmam lazım ?
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Yandex [Bot] ve 0 misafir