Arkadaşlar yönetim panelinden forumu ziyaretçilere kapattığım zaman alt forumları da göremiyolar.
Ben sadece konuların içeriğini kapatmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevnirim.
Şimdiden teşekkürler...
Forumu ziyaretçilere kapatayım ama alt forumları görebilsin?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Forumu ziyaretçilere kapatayım ama alt forumları görebilsin?
onselder yazdı:Arkadaşlar yönetim panelinden forumu ziyaretçilere kapattığım zaman alt forumları da göremiyolar.
Ben sadece konuların içeriğini kapatmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevnirim.
Şimdiden teşekkürler...
Sitenizin altında küçük büyük bu kadar yazı var ama Çeviri ve Tema Linklerini göremedim. hpbb linkini de kırparak ne hale getirmişsiniz. Eğer hiçbir karşılık beklemeden yardım edilmesini bekliyorsanız 2 link için bu kadar cimrilik yapmamalısınız..Bilişim Teknolojileri , formatörler sitesi, bilgisayar öğretmenleri, eğitici formatör öğretmen, öğretmen forum ve öğretmenler forumu da diyebilirsiniz. Böte forum, Tef forum, bilgisayarlı eğitime kaynak ve bilgisayar laboratuarı, bilişim teknolojileri sınıfı destek sitesi. Bilgisayar öğretmenliği, bilişim teknolojileri formatör öğretmenliği, Yıllık plan günlük plan ünitelendirilmiş yıllık plan hakkında aradıklarınız. formatör öğretmenler bilişim öğretmeni formatör öğretmen bilişim ögretmeni bilgisayar öğretmeni formatör formatör öğretmenler forumu bilişim formatör öğretmenler formatör forumu bilisimogretmenleri bilişim öğretmeni bilgisayar ve bilişim teknolojileri bilişim teknolojileri formatör öğretmen kimler bilişim teknolojileri öğretmeni olabilir kimler formatör olabilir öğretmen forumu böte forum tef forum formatör öğretmenler forumu formatör forumu bilisimogretmenleri kimler formatör olabilir bilişim öğret bilişim öğretmenleri bilişim teknolojileri bilişim teknolojileri öğretmenlik bote forum
BilisimOgretmenleri.Net 2008 �
phpBB
haklısınız gerekli eklemeleri yaptım.
Sorum hakkında bir fikriniz var mı?
- radyobulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Forum izinleri, gelişmiş izinler deyip;onselder yazdı:haklısınız gerekli eklemeleri yaptım.
Forumu görüntüleyebilir EVET
Forumu okuyabilir HAYIR
şeklinde ayarlayın..
Bu arada tema yazarı mavilim temasındaki imza foruz.net linkini de halen göremiyorum..
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Temanın yazarını da ekledim.Forum izinleri, gelişmiş izinler deyip;
Forumu görüntüleyebilir EVET
Forumu okuyabilir HAYIR
şeklinde ayarlayın..
Yalnız benim istediğim tam bu şekil değil. Benim ayarlarım zaten sizin belirttiğiniz gibi. Ben alt forumların içindeki konu başlıklarının görünmesini fakat içeriğin görünmemesini istiyorum.
Umarım anlatabilmişimdir...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir