Cevap Yazarken Otomatik (url, img, video, vs.)

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
QUINTUS
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Cevap Yazarken Otomatik (url, img, video, vs.)

Mesaj gönderen QUINTUS »

resimdeki otomatik url, img, list ve komple tamamını kullanamıyorum.Tıkladığımda hiçbirşey çıkmıyor yardımcı olrsanız sevinirim.....Şİmdiden teşekkürler :)

[ resmi görüntülemek için tıklayın ][/list]
Kullanıcı avatarı
malatyalı
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen malatyalı »

arkadaşım qunte alıntı dır yani başkasının yazdığını gösterir.şu şekilde bu nu yapabilmen için yazıların quote arasına gelmesi gerekir.
resimdeki otomatik url, img, list ve komple tamamını kullanamıyorum.Tıkladığımda hiçbirşey çıkmıyor yardımcı olrsanız sevinirim.....Şİmdiden teşekkürler

url ye gelince

http://www.phpbbturkey.com yine aynı şekilde link verebilmen için iki url arasına koyman gerekir linkleri

diğerleri de aynen arkadaşım yazıların aralarına gelecek şekilde yazpmalısın biraz uğraşırsan yapacaksın :D
ÖGRENMEK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN.

BİLMEMEK AYIP DEĞİL ÖĞRENMEMEK AYIP...
QUINTUS
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen QUINTUS »

ya malatyalı sen benim derdimi anla sonra sölersin kardeşim :) ilgi için sağol
Kullanıcı avatarı
malatyalı
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

cevap

arkdaşım anlayamayacak bişe yok yazılarını bu kodların arasına atacan hepsi bu zaten üstüne geldiğinde ne demek oldukları yazıyor bunları biliyorsundur.

QUINTUS
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen QUINTUS »

malatyalı sen haklısın dostum....Ben anlatamadım heralde tuşlar çalışmıyooo :lol:
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

malatyalı,sen arkadaşı yanlış anlamışsın!...arkadaşın sorunu o kodları nasıl kullanacagı degil,o kodları elle girdiginde çalışıyordur büyük bi ihtimalle ama yukarıda bulunan code - list - queto vb butonlara tıkladıgında çalışmıyordur....ben de o butonların içerisine kayan yazı ekledim tıkladıgımda mesaj kayması gerekirken gizleniyor :D buda ona benzer bişey işte....bu arkadaş tıkladıgında ise bişey olmuyormuş :wink:
Kullanıcı avatarı
malatyalı
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

yardım

anladım arkdaşım onun sorununu ama yapabileceğim bir sorun deil elden ne gelir.ben sadece yardım etmeye çalıştım bari biri açıklasada bizde ögrensek belki ilerde bizim başımızada gelir. :)

Kullanıcı avatarı
CaN_BaKıR
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen CaN_BaKıR »

aynı sorun şuan bende var çözmeye çalışıyorum ama 2 haftadır çözemedim... Hepsi çalışıyor sadece renk modları çalışmıyor... kodları elle girmek durumunda kalıyorum... Tam ben başlık açacaktım bu başlığa rastladım... Sorunu çözesem yada çözerseniz nasıl çözdüğümüzü burayada yazalım ki başka aynı durumla karşılaşan olursa faydalansın ;)
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
phpBB Nasıl Kurulur
https://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=35
Mod Nasıl Kurulur
https://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=108

Lütfen Özel Mesaj Atıp Soru Sormayınız !!!
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir