İzin Problemleri

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Asil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

İzin Problemleri

Mesaj gönderen Asil »

Merhaba arkadaşlar,

Ciddi bir problemle karşı karşıyayım. Forumda bütün izin ayarları yapılmış durumda. Kayıtlı kullanıcıların hepsi belli forumlarda "Standart Erişim" e sahip olmasına karşın ve ben Admin olmama rağmen forumda login olduğumda "Bu Stenin Hiç Forumu Yok." diyor. Oysaki oluşturulmuş bir sürü forum var ve belli forumlarda kullanıcılar standart erişime sahip. Bu nasıl oluyor? Ben admin olmama rağmen yine forumları göremiyorum. Arıyorum arıyorum forumda hata da bulamıyorum.
Bu problem ilk başta sadece bir kişide varken ve ben onunla ilgilenirken o kişinin yetkilerini sınadım baktım hiç bir forum görünmüyordu. Ondan sonra kendi admin yetkilerime gördüğümde bende de artık hiç forum görünmemeye başladı. Bunlardan önce ise herşey normaldi. Ben bu problemin içindn çıkamıyorum yardım edin lütfen.

En son bi kaç gün önce forumu güncellemek istedim olmadı acaba o zamandan kalma bi hata mı var nedir anlayamadım bir türlü lütfen yardım edin.
Asil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: İzin Problemleri

Mesaj gönderen Asil »

Olayın aslını anlayabilmek için "İzin Maskeleri" kısmından "Forum-tabanlı İzinleri görüntüle" kısmına baktım. Adminler de dahil bütün kayıtlı kullanıcılar için "ASLA" seçili. Yani bütün kutucuklar kırmızı. Yetki değişimi yani o kutucuklardan herhangi birini yeşil renk yapmak istediğimde ise "GENEL HATA" verip "Hiç bir mod seçilmedi" diyor. Var mı yardımcı olabilecek ?
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Re: İzin Problemleri

Mesaj gönderen ESQARE »

Yönetim paneline girerek, üst sekmeden İZİNLER kısmına gelin. Daha sonra açılan sayfada sol kısımdan FORUM TABANLI İZİNLER menüsünün altında "Forum izinleri" bölümüne tıklayın. Oradan tüm forumları seçin ve bir sonraki açılan sayfadaki sağ üst kutucuktaki Gruplar kısmından "Kayıtlı kullanıcılar"ı seçerek İzinleri Düzenle düğmesine tıklayın. Açılan sayfadan "Gelişmiş İzinler" bağlantısına tıklayın ve oradan "Forumu görüntüleyebilir" iznini Evet olarak ayarlayın (tüm forumlar için).
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 3 misafir