Host değiştirdim, Admin Paneli Sorunu

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
salcom
Kayıtlı Kullanıcı

Host değiştirdim, Admin Paneli Sorunu

Mesaj gönderen salcom »

Arkadaşlar host değiştirdim herşey iyi güzel çalışıyo sadece admin panelinde genel ayarları değiştiremiyorum. Sizce Sebebi nedir ? TEŞEKKÜRLER
salcom
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Host değiştirdim, Admin Paneli Sorunu

Mesaj gönderen salcom »

Arkadaşlar hani destek!
bir kişi bari görüş bildirsin. Ne destekmiş yaw
TEŞEKKÜRLER
Kullanıcı avatarı
radyobulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen radyobulut »

salcom yazdı:Arkadaşlar host değiştirdim herşey iyi güzel çalışıyo sadece admin panelinde genel ayarları değiştiremiyorum. Sizce Sebebi nedir ? TEŞEKKÜRLER
Aldığınız hata ne? 404 sayfası mı? TEkrar olduğu gibi mi geliyor yoksa farklı bir hata mı?
Öğüt vermek gibi olmasın olmasın ama aşağıdaki makale belki işine yarar:
http://belgeler.org/howto/smart-questions-asking.html
salcom
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen salcom »

beyaz sayfa geliyo hiç bişey yok
yeniden o kısmı görüntülüyorum ayar değişmemiş oluyo
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

salcom yazdı:beyaz sayfa geliyo hiç bişey yok
yeniden o kısmı görüntülüyorum ayar değişmemiş oluyo
Merhaba,

Sorularınıza anında destek verebilmemiz mümkün değil onun için sabırlı olmanızı rica ederiz...

Sorununuz dil dosyalarında yapılan bir hatadan kaynaklanabilir... Veya çerez ayarlarında da sorun olabilir...

Sitenizin dilini İngilizce yapıp dener misiniz? Olmazsa çerez ayarlarınızı paylaşmanızı isteyeceğim...
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir