[3.0.x]Ajax Chat[8.1.2]
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: [3.0.x]Ajax Chat[8.1.2]
overall_header de {U_LOGIN_LOGOUT} bu yazı felan yokmu yoksa bı index_body yı kontrol edin belki ordadır sızın sıtenızdekı lınkler (kullanici Kontrol Panel.... felan nerdeyse oraya ekleyın
Yok hocam onun icindede oyle bi satir yok delircem bilgisayar basinda olecem bu gidisle ...EsmerÖzcan sitendeki shotbox gercekten cok guzel olmus tam istedigim gibi ama olmuyor nedense bende 

- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
sadece shoutboxa yönlendıren lınki yazcaksşn bunu ılla faq altına gerekmıyor overall headerde ıstedığın bı yere eklıye bılırsın o linkın nerde görünmesını ıstedıgın yerde yanii
Tmm dediginiz sekilde yaptim ama bu hatayi werdi ! Sorun ne sizce ?
Kod: Tümünü seç
Query: SELECT userID, userName, userRole, channel, UNIX_TIMESTAMP(dateTime) AS timeStamp, ip FROM ajax_chat_online ORDER BY userName; Error-Report: Table 'data24.ajax_chat_online' doesn't exist Error-Code: 1146
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
galiba sql sorgulamasinda felan yalnislik veya eksiklik yaptinizcaga71 yazdı:Tmm dediginiz sekilde yaptim ama bu hatayi werdi ! Sorun ne sizce ?
Query: SELECT userID, userName, userRole, channel, UNIX_TIMESTAMP(dateTime) AS timeStamp, ip FROM ajax_chat_online ORDER BY userName; Error-Report: Table 'data24.ajax_chat_online' doesn't exist Error-Code: 1146
bu dosyayi bi kontrol edin phpmyadminden
Error-Report: Table 'data24.ajax_chat_online' doesn't exist Error-Code: 1146
Herhangibir SQL sorgulamasi yapmadim ki ! sadece sizin dediklerinizi yaptim ...ayrica kurulumda SQL ile ilgili bir sey yok yanilmiyorsam !
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
peki install yaptinizmi ve dosyalarin icinde sql var ben buraya bi yaziyorum
DROP TABLE IF EXISTS ajax_chat_online;
CREATE TABLE ajax_chat_online (
userID INT(11) NOT NULL,
userName VARCHAR(64) NOT NULL,
userRole INT(1) NOT NULL,
channel INT(11) NOT NULL,
dateTime DATETIME NOT NULL,
ip VARBINARY(16) NOT NULL
) DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin;
DROP TABLE IF EXISTS ajax_chat_messages;
CREATE TABLE ajax_chat_messages (
id INT(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
userID INT(11) NOT NULL,
userRole INT(1) NOT NULL,
ip VARBINARY(16) NOT NULL,
text TEXT,
PRIMARY KEY (id)
DROP TABLE IF EXISTS ajax_chat_bans;
CREATE TABLE ajax_chat_bans (
userID INT(11) NOT NULL,
ip VARBINARY(16) NOT NULL
DROP TABLE IF EXISTS ajax_chat_invitations;
CREATE TABLE ajax_chat_invitations (
userID INT(11) NOT NULL,
dateTime DATETIME NOT NULL
Tüm islemleri 0 dan yaptim.Bakin yaptiklarimi anlatiyim sirasi ile
1- dosyalari ftp ye attim.
2-editlenecek olan 2 dosyayi duzenledim ( functions.php ve overall_footer.html ) ve ftpye kopyaladim.
3-install dedim ve tamamlandi yazisini aldim.
4-En son olarak sablonlari yeniledim.
tmm bu sefer hata msj falan yok ama degisiklikte yok shotbox yok
Kafayi taktim bu olaya yardimlarini bekliyorm hocam
2-editlenecek olan 2 dosyayi duzenledim ( functions.php ve overall_footer.html ) ve ftpye kopyaladim.
tmm bu sefer hata msj falan yok ama degisiklikte yok shotbox yok

- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
shoutbox yeni bi sayfada aciliyor overall headere ekledigin linke tikla schoutbox sayfasina ulasirsin veyacaga71 yazdı:Tüm islemleri 0 dan yaptim.Bakin yaptiklarimi anlatiyim sirasi ile
tmm bu sefer hata msj falan yok ama degisiklikte yok shotbox yok![]()
www.siteadi.com/chat den

- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
arkadaşlar bunun temasını degıstırebıldınzımı
ben en azından ana sayfaya bır lıınk vermek ıstıyorum
bunun hakkında bı bılgı varmı esmer özcan ?
saygılarımla
saygılarımla
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bununla ana sayfada bi link koyarsin oraya tikladiginda chate girersinizntura yazdı:arkadaşlar bunun temasını degıstırebıldınzımı
saygılarımla
temayi degsitirmek icinde indirdiginiz dosyadaki temalari bi inceleyin
Ac overall_header
<a href="{U_FAQ}" class="menubar"><strong>SSS</strong></a>
<a href="chat/" class="menubar"><strong>Chat</strong></a>
esmer özcan kardeşim teşekkürler
ama yanlış yazmışım bu yuzden bı yanlış analşılma olmuş forum anasayfaya degıl chat anasayfasına eklemek ıstıoyrum farklı bı pencere acılmasına ragmen sankı foruma aıt degılmıs gıbı duruyor
chat anasayfasında bı yazı duyuru yada ona benzer bıseyler ıstıyorum ama ansayfa ya lınk mutlaka olmalı
şimdi anlaşilmıştır umarım saygılarımla
ama yanlış yazmışım bu yuzden bı yanlış analşılma olmuş forum anasayfaya degıl chat anasayfasına eklemek ıstıoyrum farklı bı pencere acılmasına ragmen sankı foruma aıt degılmıs gıbı duruyor
chat anasayfasında bı yazı duyuru yada ona benzer bıseyler ıstıyorum ama ansayfa ya lınk mutlaka olmalı
şimdi anlaşilmıştır umarım saygılarımla
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Notice: Undefined index: SCRIPT_FILENAME in C:\Inetpub\vhosts\rk-fan.com\httpdocs\phpbb3\chat\Index.php on line 14
Warning: main(/lib/custom.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in C:\Inetpub\vhosts\rk-fan.com\httpdocs\phpbb3\chat\Index.php on line 17
Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required '/lib/custom.php' (include_path='.;./includes;./pear') in C:\Inetpub\vhosts\rk-fan.com\httpdocs\phpbb3\chat\Index.php on line 17
Bu uyarıları alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz
Warning: main(/lib/custom.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in C:\Inetpub\vhosts\rk-fan.com\httpdocs\phpbb3\chat\Index.php on line 17
Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required '/lib/custom.php' (include_path='.;./includes;./pear') in C:\Inetpub\vhosts\rk-fan.com\httpdocs\phpbb3\chat\Index.php on line 17
Bu uyarıları alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir