Arkadaşlar, phpbb3'te anasayfayı editleyemiyorum. Misal forumun en altına toplist ve google reklamlarını yerleştiremiyorum.
skins/tema/templates/overall_footer.html yahut header.html yi düzenlememe rağmen ftp ye attığımda sitede olmuyor. değişiklik yok yani. Bu problemi nasıl halledebilirim?
Ana sayfayı editlemek? Overall_header.html???
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Ana sayfayı editlemek? Overall_header.html???
http://www.TurtleTurk.com
Türkiye'nin İlk ve Tek Kaplumbağa Sitesi!
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Ana sayfayı editlemek? Overall_header.html???
YAzmakta acele ettim galiba. Problemi hallettim. Aynı sorunu yaşayanlar için belirteyim. Yaptığınız değişikliklerden sonra YKP'den zula temizliğini mutlaka yapın. Sorun halloluyor. ufak bir ayrıntı ama olmadan olmuyor.
Saygılar.
Saygılar.
http://www.TurtleTurk.com
Re: Ana sayfayı editlemek? Overall_header.html???
Buyrun arkadslar daha once 2.0 1c1n yazilmis bu kod 3.0.2 denedim güzel calisiyor...
Header veya foother da calisiyor...
Kod: Tümünü seç
<br /><br />
<table align="center" width="95%" cellpadding="3" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
<tr>
<td align="center" class="catHead" colspan="3" height="28"><span class="cattitle">Destekleyenler</a></span></td>
</tr>
<tr>
<td class="row1" align="center" valign="top">
<!-- xxx1 Kod Başlangıcı -->
toplistin verdigi kod
<!-- xxx1 Kod Sonu -->
<!-- xxx2 Kod Başlangıcı -->
toplistin verdigi kod
<!-- xxx2 Kod Sonu -->
<!-- xxx3 Kod Başlangıcı -->
toplistin verdigi kod
<!-- xxx3 Kod Sonu -->
</td>
</tr>
</table>
<br />
<br />
Header veya foother da calisiyor...
- servisci66
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: [Çözüldü] Ana sayfayı editlemek? Overall_header.html???
bu kodu nereye ekleycez yazarmısın.
teşekkürler
teşekkürler
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: [Çözüldü] Ana sayfayı editlemek? Overall_header.html???
servisci66 yazdı:bu kodu nereye ekleycez yazarmısın.
teşekkürler
eger her sayfada görünmesini istiyorsaniz overall-header.html in en altina
sadece ana sayfada görünmesini istiyorsaniz index_body.html icinde
Bul
Kod: Tümünü seç
<!-- INCLUDE forumlist_body.html -->
- servisci66
- Kayıtlı Kullanıcı
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 0 misafir