[YAPILDI] Advanced BBCode Box MOD (Türkçe) v1.0.9
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı [b:3i9adkcm]kesinlikle ilgili forumlara açınız.[/b:3i9adkcm] Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. [b:3i9adkcm]Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.[/b:3i9adkcm]
- [url=http://www.phpbbturkey.com/forums/viewtopic.php?t=690:3i9adkcm]Site kurallarımızı[/url:3i9adkcm] okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı [b:3i9adkcm]kesinlikle ilgili forumlara açınız.[/b:3i9adkcm] Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. [b:3i9adkcm]Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.[/b:3i9adkcm]
- [url=http://www.phpbbturkey.com/forums/viewtopic.php?t=690:3i9adkcm]Site kurallarımızı[/url:3i9adkcm] okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[YAPILDI] Advanced BBCode Box MOD (Türkçe) v1.0.9
Çevirilen MOD: Advanced BBCode Box MOD (ABBC3)
Çeviren: VSaBaH [ http://www.phpbbturkey.com ]
Açıklama: Çoğumuzun kullandığı gelişmiş bbcode düzenleyicisinin %100 Türkçe'ye çevirilmiş dil paketi. Tarafımdan phpBBTurkey.com kullanıcıları için çevirilmiştir. Kaynak gösterilmeden başka sitelerde yayınlanamaz.
MOD Sürümü: 1.0.9
Ekran Görüntüsü:
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
NOT: ABBC3 MOD'unun indirme linkinde alternatif dil seçeneklerinden biri olarak yer alması için başvuru yapılmıştır.
Çeviren: VSaBaH [ http://www.phpbbturkey.com ]
Açıklama: Çoğumuzun kullandığı gelişmiş bbcode düzenleyicisinin %100 Türkçe'ye çevirilmiş dil paketi. Tarafımdan phpBBTurkey.com kullanıcıları için çevirilmiştir. Kaynak gösterilmeden başka sitelerde yayınlanamaz.
MOD Sürümü: 1.0.9
Ekran Görüntüsü:
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
NOT: ABBC3 MOD'unun indirme linkinde alternatif dil seçeneklerinden biri olarak yer alması için başvuru yapılmıştır.
- Dosya ekleri
-
- Advanced_BBCode_Box_Turkce_Dil_Paketi_phpBBturkey.com.zip
- Advanced BBCode Box MOD (Türkçe Dil Paketi) v1.0.9
- (14.41 KiB) 717 kere indirildi
Re: [YAPILDI] Advanced BBCode Box MOD (Türkçe) v1.0.9
Başarılı bir çalışma teşekkür ederiz
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.
phpBB3 Temaları | SufiForum
phpBB3 Temaları | SufiForum
Görüşleriniz için teşekkürler...akansu yazdı:Başarılı bir çalışma teşekkür ederiz
Eğer ki çevirilerde yapılmasını istediğiniz/beğenmediğiniz durumlar söz konusu olursa geri bildirimde bulunabilirsiniz...
- serkan_u19911
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Arkadaşlar Bu eklentiyi nasıl kurabilirim..
Hangi eklentiden söz ediyorsunuz?wepuqe yazdı:Arkadaşlar Bu eklentiyi nasıl kurabilirim..
Advanced BBCode Box modunu arıyorsanız buyrun. Bu modu kurduktan sonra yukarıdaki ekteki dosyaları kullanarak Türkçeleştirme yapabilirsiniz...
- serkan_u19911
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Sanırım arkadaş linki göremedi ben göndeiriym ...
http://www.mssti.com/phpbb3/download/file.php?id=98
http://www.mssti.com/phpbb3/download/file.php?id=98
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
VSABAH tsk türkce icin ama bu mod bana lazim linkide silmisler phpbb.com da birisi acaba dosyayi buraya yükleyebilirmi
- serkan_u19911
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
tmm kardeşim bende olması laızm buluyum hemen sana atarım
ban benim oyun sitemde açtım lideroyun.com beklerim
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
serkan_u19911 yazdı:tmm kardeşim bende olması laızm buluyum hemen sana atarım
tsk gerek kalmadi daha yeni versionunu kurdum ve bu dil dosyalarini kullandim sorun cikmadi türkcesi icin saol VSaBaH
- serkan_u19911
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ya ben forumun beta bölümüne yaptım son versiyonunu sana sölemeyi unuttum özür dilerim ya
istersen beta bölümüne bakabilirsin forumun 3v 10.10 gibi bi ismi var
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
serkan_u19911 yazdı:ya ben forumun beta bölümüne yaptım son versiyonunu sana sölemeyi unuttum özür dilerim ya
gerek kalmadi modu kurdum ben yinede saol
- blogcu forum
- Kayıtlı Kullanıcı
bununla çalışıyordur umarım. deneyelim viewtopic.php?f=37&t=14434
blogcu
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir