[Çözüldü] Allowed memory size of 2097152 bytes exhausted
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
[Çözüldü] Allowed memory size of 2097152 bytes exhausted
bu nedir arkadaşlar
Allowed memory size of 2097152 bytes exhausted (tried to allocate 4864 bytes) in /home/************/public_html/forum/includes/db/dbal.php on line 91
ne olur bı cevap yazın kafayı yedım durduk yere cıktı dıskmı doldu ne anlayamadım
Allowed memory size of 2097152 bytes exhausted (tried to allocate 4864 bytes) in /home/************/public_html/forum/includes/db/dbal.php on line 91
ne olur bı cevap yazın kafayı yedım durduk yere cıktı dıskmı doldu ne anlayamadım
En son ntura tarafından 22.09.2008, 01:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Allowed memory size of 2097152 bytes exhausted
host sağlayıcınıza başvurun ayarlama yapmaları gerekiyor 

aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar 

host saglayıcımıza ulasamıyoruz su an yaa
ne ayarı bu cpanelden yapamazmıyız bız elle adamlar yok sıtelerıne ulasamıyor
bı yardım edın
ne ayarı bu cpanelden yapamazmıyız bız elle adamlar yok sıtelerıne ulasamıyor
bı yardım edın
- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
sizin yapabileceğiniz birşey deil malesef.hostcunuzun server dosyalarından ayar yapmaları gerekiyor.
hostcunuza söyleyin php.ini dosyasında
max_execution_time
max_input_time
memory_limit
değerlerini yükseltsin...
hostcunuza söyleyin php.ini dosyasında
max_execution_time
max_input_time
memory_limit
değerlerini yükseltsin...
En son mc_kelleci tarafından 22.09.2008, 01:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

bu arad site kendılıgınden duzeldı
ykp falan her tafrafa ulaşa bılıyorum hazır ulasabılırken yapabılecegım bırsey varsa b
beklerım
asushostıng den aldım bu arada almaya calısan varsa tavsıye etmıyorum adamlar hıc ılgılennmıyor bıde sıtelerınde sorun var dızın dosyaları cıkıyor
bı ulassam neler neler dıycemde
saygılarımla
afiyet olsun
ykp falan her tafrafa ulaşa bılıyorum hazır ulasabılırken yapabılecegım bırsey varsa b
beklerım
asushostıng den aldım bu arada almaya calısan varsa tavsıye etmıyorum adamlar hıc ılgılennmıyor bıde sıtelerınde sorun var dızın dosyaları cıkıyor
bı ulassam neler neler dıycemde

saygılarımla
afiyet olsun

- mc_kelleci
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
sorun kendi kendine düzelmez. host sağlayıcınız büyük ihtimalle serverı yeniden kuruyordu gerekli ayarlamaları yaptı sorun geçti
geçmiş olsun diyorum...
geçmiş olsun diyorum...

teşekkurler ama bu sorun nedır bız yapamasak bıle en azından ne oldugunun bılelım
çok teşekkurler
çok teşekkurler
ntura yazdı:teşekkurler ama bu sorun nedır bız yapamasak bıle en azından ne oldugunun bılelım
çok teşekkurler
ayrılmış bellek miktarı 4864 byte ve senin yaptığın işlem için 2097152 byte tutuyormuş, bu işlem sunucunun sağlıklı çalışması için gerekli bir ayardır ve bu limit sunucu yönetiminden değiştirilebir.Allowed memory size of 2097152 bytes exhausted (tried to allocate 4864 bytes)
Sunucunun yoğun olduğu zamanlarda böyle hata verebilir, devamlı oluyorsa host yöneticisi ile irtibata geç bir miktar arttırsınlar.
Site Kuralları | Mod Kurulum Makalesi | MODX Formatlı Modların Kurulumu
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
Lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, kurallarımız gereği özel mesajlara cevap vermiyoruz.
hayır devamlı olan bi sorun değil ilk defa oldu tekrarlarsa irtibata geçerim
bilgi için çok teşekkürler
saygılarımla
bilgi için çok teşekkürler
saygılarımla
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir