Mesaj düzenleme sorunu !

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
kecags
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj düzenleme sorunu !

Mesaj gönderen kecags »

Arkadaşlar mesajları düzenleme seçeneğini bir türlü bulamadım forumu araştırdım panelde bayağı bir aradım yok öyle bir seçeneğe rastlamadım
VSaBaH yazdı: :arrow: YKP > Kullanıcılar ve Gruplar > Gruplar > Grup forum izinleri > Kayıtlı Kullanıcılar kısmından herhangi bir forum seçiniz ve Gönder düğmesine tıklayınız.

:idea: Açılan menüde Standart Erişim + Anketler kısmını seçip Gelişmiş İzinleri tıklayınız. Eylemler sekmesinde Kendi mesajlarını düzenleyebilir kısmının Evet olmasına dikkat ediniz. Sorun yaşadığınız tüm forumlarda bunu yapabilirsiniz...
Vsahah ın dediğini de baktım hepsine tam erişim var

Ayrıca farklı bir tema seçtiğim zaman cevap yaz ve yeni başlık butonları
gözükmüyor tr paketini yüklüyorum yine gözükmüyor bu son sürüme uygun temalara nasıl ulaşabiliriz?

Çok oldum biliyorum ama BCcode 'ler mesajlarda gözükmüyor halbuki bizim belediyenin forumundakileri buraya ekledim orada sorunsuz çalışıyorlar
Dosya ekleri
cod.JPG
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Mesaj düzenleme sorunu !

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

ftpnizde

styles/imagesset/tr/imagesset.cfg dosyasi var onun icinde button_edit gibi birsey varmi diye bi kontrol edin

cünki bazen o .cfg icinde yazilmadigi icin gözükmüyor bendede böyle olmustu

son olarakta görüntü kümelerini yenileyiniz
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kullanıcı avatarı
kecags
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kecags »

Şunlar var :

img_icon_contact_pm = icon_contact_pm.gif*20*28

img_icon_post_edit = icon_post_edit.gif*20*42
img_icon_post_quote = icon_post_quote.gif*20*54

img_icon_user_online = icon_user_online.gif*58*58
img_icon_user_offline =
img_icon_user_search =

img_button_pm_forward = button_pm_forward.gif*25*96
img_button_pm_new = button_pm_new.gif*25*84
img_button_pm_reply = button_pm_reply.gif*25*96

img_button_topic_locked = button_topic_locked.gif*25*88
img_button_topic_new = button_topic_new.gif*25*96
img_button_topic_reply = button_topic_reply.gif*25*96
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

icinde var...

görüntü kümelerinizi yenileyin ve izinlerinizi kontrol edin

YKP > Kullanicilar ve Gruplar > Grup Izinleri > Grup Secin ve Mesaj düzenliye bilir yazan yeri evet diye isaretleyin
akblt.space

Kullanıcı avatarı
kecags
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kecags »

Yönetici izinlerini tam yönetici yaptım gelişmiş ayarlardan hepsini evet yaptım ama yine değişmedi
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

yönetici izinlere gerekmiyor kullanici izinlerinden ayarlamalisiniz orda kendi mesajlarini düzenliyebilir var ordan ve global mod izinlerdende moderatörler veya kendiniz icin ayarliyabilirsiniz
akblt.space

Kullanıcı avatarı
kecags
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kecags »

Nerde hata yapıyorum anlamadım gitti : Ya şöyle sorunsuz bir tema yok mu bildiğiniz onu yükleyelim?
Dosya ekleri
adsız.JPG
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

benimle

styles/templates/viewtopic_body.html dosyanizi paylasirmisiniz ? bi kodlari bakigim belki orda eksikler vardir
akblt.space

Kullanıcı avatarı
kecags
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kecags »

Prosilver içerisindekini ekliyorum çünkü diğerlerinde yeni başlık eklenmiyor mecburen bunu kullanıyorum
viewtopic_body.rar
(3.38 KiB) 141 kere indirildi
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

bunuda inceledim ve hersey normal sorun bulamadim su an icin aklima birsey gelmiyor ama ben ilgilenirim yeni birsey gelirse sizinle paylasirim
akblt.space

Kullanıcı avatarı
kecags
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kecags »

Teşekkür ederim zaman ayırdığın için yeni öğreniyorum bende işte her şeyi soruyorum :D
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

kecags yazdı: Ayrıca farklı bir tema seçtiğim zaman cevap yaz ve yeni başlık butonları
gözükmüyor tr paketini yüklüyorum yine gözükmüyor bu son sürüme uygun temalara nasıl ulaşabiliriz?
Merhaba,

tr paketini yüklediğinizi hiç sanmıyorum. Şayet yüklemiş olsaydınız bu yolda bir dosya çıkması gerekirdi.
Yapmanız gereken;

http://www.phpbb.com/files/language_pac ... ver_tr.zip adresindeki dil dosyalarını /oapurpleglossy/imageset/tr/ yolu oluşacak şekilde atmak.

Daha sonra temanızı yenilemeyi ve önbellek temizlemesi yapmayı unutmayınız lütfen.

Sonucu bildiriniz.
Kullanıcı avatarı
kecags
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kecags »

Evet haklısın bu son yüklediğim temada tr paketi yoktu ama cevap yaz ve yeni başlık sorunu yoktu ve bunu kullanmaya karar verdim (bu arada tr paketini yükledim)

Ama hala mesajları düzenleme seçeneği ve BB code seçenekleri gözükmüyor (gerçi başka bir forumdan yotube vidyosunun kodunu aynen attıgımda forumda vidyo gözüktü ama mesaj panosunda normalde gözükmesi gerekmez mi? ( youtube, yahoo,izlesene vb.)
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

kecags yazdı:Evet haklısın bu son yüklediğim temada tr paketi yoktu ama cevap yaz ve yeni başlık sorunu yoktu ve bunu kullanmaya karar verdim (bu arada tr paketini yükledim)

Ama hala mesajları düzenleme seçeneği ve BB code seçenekleri gözükmüyor (gerçi başka bir forumdan yotube vidyosunun kodunu aynen attıgımda forumda vidyo gözüktü ama mesaj panosunda normalde gözükmesi gerekmez mi? ( youtube, yahoo,izlesene vb.)

sablon, tema, görüntü kümelerini yenileyin ve önbellek temizleyin sorun kalkar :D
akblt.space

Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

kecags yazdı:Evet haklısın bu son yüklediğim temada tr paketi yoktu ama cevap yaz ve yeni başlık sorunu yoktu ve bunu kullanmaya karar verdim (bu arada tr paketini yükledim)

tr dosyalarını yüklediyseniz stil bileşenlerinizi yenilemelisiniz.

YKP > Stiller > Şablonlar > Üçünü de yenileyiniz...
.................Temalar
.................Görüntü Kümeleri

Mesaj düzenleme seçeneği için;

GENEL > Mesaj Ayarları > Düzenleme zaman limiti: nin 0 olduğundan emin misiniz?

BBCode ile ilgili sorun göremedim. Hatta forumunuza mesaj bile attım. Sorun nedir?
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir