Problem.."Bu siteden süresiz yasaklandınız."

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
!brhyme
Kayıtlı Kullanıcı

Problem.."Bu siteden süresiz yasaklandınız."

Mesaj gönderen !brhyme »

"Bu siteden süresiz yasaklandınız.

Daha fazla bilgi için lütfen Site Yöneticisi ile iletişime geçin.

Kullanıcı adınız üzerine bir yasaklama yapılmıştır."

böyle bi hata verdi forum..

Ben 1 haftalığına internete ufak bi ara vermiştim döndüğümde site böyleydi.. http://www.ksfan.org/forumks adresimiz.. bi bakarmısınız nasıl düzeltirim ve nasıl olmuş olabilir..

2 yönetici var sitede.. 1i internete hiç giremediğine göre diğer arkadaş tan başkası olabilirmi ?
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Problem.."Bu siteden süresiz yasaklandınız."

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

o site sizinmi yani siz kendi sitenizdenmi yasaklandiniz ?

Edit::

bende girdim siteye bendede yasaklandi yaziyor bu olmadan hic bi degisklik yaptinizmi veya diger adminlerin phpmyadmine erisim yetkisi felan varmi?
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
!brhyme
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen !brhyme »

EsmerÖzcan yazdı:o site sizinmi yani siz kendi sitenizdenmi yasaklandiniz ?

Edit::

bende girdim siteye bendede yasaklandi yaziyor bu olmadan hic bi degisklik yaptinizmi veya diger adminlerin phpmyadmine erisim yetkisi felan varmi?
evet site benim.. Yani ben kurdum herşeyini... 1 Haftalık bi uzaklaşmam oldu netten arkadaşlardan şikayet aldım beni neden yasakladın şeklinde... Daha sonra bugün kontrol etmek amacıyla siteye girdiğimde bu uyarıyı aldım..

Diğer arkadaşımda cpanel şifresi , forum yöneticiliği gibi yetkiler vardı.. O yapmış olabilirmi sorusundan çok Bu işlemi yönetim panelinden düzeltme ve ya herhangi bir yöntemle düzeltme soruma cvp verilse daha memnun olurum.
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

Durum şuna benziyor, bir yönetici yönetim kontrol paneline girmiş, forumu kapatmış ve siteyi ziyaret edenlerin göreceği açıklama olarak sahte bir yasaklandınız uyarısı bırakmış. Ben de girdim yeni, site üyesi değilken, bana da yasaklandınız diye uyarı geliyor. :)
Yapacağınız işlem, yönetim paneline girip forumu kapalı iken gösterilen açıklama mesajını bulmak ve düzeltmek.
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

bplr yazdı:Durum şuna benziyor, bir yönetici yönetim kontrol paneline girmiş, forumu kapatmış ve siteyi ziyaret edenlerin göreceği açıklama olarak sahte bir yasaklandınız uyarısı bırakmış. Ben de girdim yeni, site üyesi değilken, bana da yasaklandınız diye uyarı geliyor. :)
Yapacağınız işlem, yönetim paneline girip forumu kapalı iken gösterilen açıklama mesajını bulmak ve düzeltmek.
Merhaba,

Eğer arkadaşımın dediği gibi bir durum söz konusu ise ve siz yönetici iseniz o zaman o yazının sizin için hiçbir işlevi olmaması ve aşağıdaki linkten sorunsuz giriş yapabilmeniz gerekir;

:arrow: http://www.ksfan.org/forumks/ucp.php?mode=login

Ama ben o şekilde bir siteyi kapatma açıklaması getirilme mantığını gerçekten merak ederim gerçekten öyle bir durum söz konusu ise. :)

cPanel elinizdeyse her türlü alırız siteyi kafanızı yormayınız.
!brhyme
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen !brhyme »

VSaBaH yazdı:
bplr yazdı:Durum şuna benziyor, bir yönetici yönetim kontrol paneline girmiş, forumu kapatmış ve siteyi ziyaret edenlerin göreceği açıklama olarak sahte bir yasaklandınız uyarısı bırakmış. Ben de girdim yeni, site üyesi değilken, bana da yasaklandınız diye uyarı geliyor. :)
Merhaba,

Eğer arkadaşımın dediği gibi bir durum söz konusu ise ve siz yönetici iseniz o zaman o yazının sizin için hiçbir işlevi olmaması ve aşağıdaki linkten sorunsuz giriş yapabilmeniz gerekir;

:arrow: http://www.ksfan.org/forumks/ucp.php?mode=login

Ama ben o şekilde bir siteyi kapatma açıklaması getirilme mantığını gerçekten merak ederim gerçekten öyle bir durum söz konusu ise. :)

cPanel elinizdeyse her türlü alırız siteyi kafanızı yormayınız.
öncelikle diğer arkadaşlarında yardımları için teşekkür ederim .. Fakat site hacklenmedi ve ya elimden çıkmadı zaten giriş yapabiliyorum.. Bi önceki kişinin yaptığı yorum mantıklı geldi siteyi sahte kapatma yazısını bulup düzeltmeye çalışacağım..

Zaten olay sahte şekilde yapılmış herkes giriş yapabiliyor .. Ve yazıda kullanıcı adınız uzaklaştırılmış diyor yapan ilerizeka üyelerimizin engellenmiş olduğunu düşünmesini istemiş..
!brhyme
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen !brhyme »

yönetim paneline girdim... Siteyi ayarları - siteyi kullanıcılara kapat bölümü pasifti , aktif yaptım ve altta açıklama yazdım.. aynen şimdiki problem gibi bilgi diyerek açıklama gözüktü..

yanii bunu yapan kişi siteyi kullanıcılara kapatmış ve açıklama yazmış kafasına göre... Benim çözemediğim nokta site yöneticisi olmama rağmen bende site kapalı gözükmüyo fakat site kullanıcılara kapalı bunu çözemedim :S
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

!brhyme yazdı:yönetim paneline girdim... Siteyi ayarları - siteyi kullanıcılara kapat bölümü pasifti , aktif yaptım ve altta açıklama yazdım.. aynen şimdiki problem gibi bilgi diyerek açıklama gözüktü..

yanii bunu yapan kişi siteyi kullanıcılara kapatmış ve açıklama yazmış kafasına göre... Benim çözemediğim nokta site yöneticisi olmama rağmen bende site kapalı gözükmüyo fakat site kullanıcılara kapalı bunu çözemedim :S
Yönetici iseniz size kapalı görünmemesi normal.

Sonuç olarak sorun çözüldü mü?
!brhyme
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen !brhyme »

VSaBaH yazdı:
!brhyme yazdı:yönetim paneline girdim... Siteyi ayarları - siteyi kullanıcılara kapat bölümü pasifti , aktif yaptım ve altta açıklama yazdım.. aynen şimdiki problem gibi bilgi diyerek açıklama gözüktü..

Yönetici iseniz size kapalı görünmemesi normal.

Sonuç olarak sorun çözüldü mü?
maalesef çözemedim...

şimdi tam olarak özetlersek..

1- Sitemiz kullanıcılara kapatılmış
2- Yöneticiyim ; fakat yönetim paneline girdiğimde site kapalı görünmüyor.

Şu anda forumu kapattım bakıma aldık 3 günlüğe yazdım, fakat ben siteyi açınca diğer yazı çıkıyor yani site kapalı oluyor..(ben hariç diğer kullanıcılara)

problemi çözmeniz için bekliyorum yoksa forumu tekrar kurmamı mı önerirsiniz kullanıcıları da kaybetmek istemiyorum.. :(
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

Acaba sitede misafir kullanıcı id si mi banlanmış olabilir mi?
phpMyadmin de alttaki kodu çalıştırıp sonucu yazar mısınız?

Kod: Tümünü seç

SELECT `ban_id`
FROM `phpbb_banlist`
WHERE `ban_userid` !=0
LIMIT 0 , 30 
Ayrıca site kapalı bilgi mesajı içinde aşağıdaki sorguyu çalıştırmanız sonrası sonucu görmek isterim. Alttaki kodu phpMyadmin de çalıştırıp sonucu yazmanız gerekli.

SELECT *
FROM `phpbb_config`
WHERE `config_name` LIKE '%board_disable%'
LIMIT 0 , 30 
Not: Ayrıca şu anda sitenize baktım, o mesaj değişmiş. Sanırım uyarıyı değiştirdiniz. Ama size hala banlı yazısı çıktığını söylüyorsunuz.
http://www.ksfan.org/forumks/index.php

Forumumuz bakıma alınmıştır.. 3 Gün sürecek bu gecikme için özür dileriz . DAHA ÖNCE VE BUNDAN SONRAKİ SÜREDE HİÇ BİR ÜYEMİZ SİLİNMEMİŞ BANLANMAMIŞTIR.. Hata mesajı için üzgünüz.. tekrar görüşmek üzere
!brhyme
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen !brhyme »

bplr yazdı:Acaba sitede misafir kullanıcı id si mi banlanmış olabilir mi?
phpMyadmin de alttaki kodu çalıştırıp sonucu yazar mısınız?

SELECT `ban_id`
FROM `phpbb_banlist`
WHERE `ban_userid` !=0
LIMIT 0 , 30 
Ayrıca site kapalı bilgi mesajı içinde aşağıdaki sorguyu çalıştırmanız sonrası sonucu görmek isterim. Alttaki kodu phpMyadmin de çalıştırıp sonucu yazmanız gerekli.

SELECT *
FROM `phpbb_config`
WHERE `config_name` LIKE '%board_disable%'
LIMIT 0 , 30 
Not: Ayrıca şu anda sitenize baktım, o mesaj değişmiş. Sanırım uyarıyı değiştirdiniz. Ama size hala banlı yazısı çıktığını söylüyorsunuz.
http://www.ksfan.org/forumks/index.php

Forumumuz bakıma alınmıştır.. 3 Gün sürecek bu gecikme için özür dileriz . DAHA ÖNCE VE BUNDAN SONRAKİ SÜREDE HİÇ BİR ÜYEMİZ SİLİNMEMİŞ BANLANMAMIŞTIR.. Hata mesajı için üzgünüz.. tekrar görüşmek üzere
hocam phpmyadmine girdim fakat o dediğinizi yapamadım maalesef.. :)
sitedeki bilgi mesajı "kullanıcı adınız üzerinden bir banlama yapılmıştır" yazısını içerdiği için siteyi ben kapattım kendi yazımı yazdım problemin çözülmesini bekliyorum. :(

phpmyadminden siz sorgulasanız ?
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

!brhyme yazdı:phpmyadminden siz sorgulasanız ?
Ben nasıl sorgulayabilirim, forum sizin sitenizde.
!brhyme
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen !brhyme »

oo burdamıydınız ben şifreyi vereyim ?
!brhyme
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen !brhyme »

bplr yazdı:
!brhyme yazdı:phpmyadminden siz sorgulasanız ?
Ben nasıl sorgulayabilirim, forum sizin sitenizde.
ö.m atamıyorum size forum şifremi vereyim bi bakın isterseniz cpanel şifresini de verebilirim dilerseniz..

tabi uğraşmak isterseniz..
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

Site kurallarına göre bu işlem yasak, özel mesajlar yardım vb olayları sebebiyle kapattım. Burada kendiniz yapmaya çalışırken yardım ediliyor. Yoksa arasanız nette bu işleri profesyonel olarak yapanlar da var, şifre verecekseniz oralarla bağlantı kurun. örnek olarak phpbbinstallers.net/ sitesinde profesyonel bu işin uzmanları ücreti karşılığı özel proje yapma, mod yazma sorun çözme işlemleri yapıyorlarmış. phpbb.com sitesindeki bilinen kişilerin bulunduğu bir site.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot], Google [Bot], Yandex [Bot] ve 1 misafir