info bar kutucuğunun adres satırında kalması ?(resimli)

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
UFUKXXX
Kayıtlı Kullanıcı

info bar kutucuğunun adres satırında kalması ?(resimli)

Mesaj gönderen UFUKXXX »

Arkadaşlar resimde görüldüğü üzere info bar satırı adres satırının hemen altında hatta yarısı gözükmüyor bunu nasıl düzeltiriz ?

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Kullanıcı avatarı
UFUKXXX
Kayıtlı Kullanıcı

Re: info bar kutucuğunun adres satırında kalması ?(resimli)

Mesaj gönderen UFUKXXX »

yokmu arkadaşlar bilgisi olan ?
miharbi184
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen miharbi184 »

böyle bişeyi ilk sende görüyorum bende böyle bişey hiç olmadı
Kullanıcı avatarı
UFUKXXX
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen UFUKXXX »

nasıl düzeltiriz acaba
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

galiba bunu eklerken overall headerde bi yalnislik yaptiniz

edit: ben sitenize baktim görünüs olarak baya hatalari var IE ile sola kaymis mozillayla girdigimde top 10 cok büyük nerdeyse tüm forumu kapliyor bence siz tema dosyalarini bi yenileyin ...
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kullanıcı avatarı
hetamin
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen hetamin »

sanki bu hatanın sebebi birazda mozilladan kaynaklanıyor gibime geldi. mozillanın cookie lerini temizlemeyi denediniz mi? veya diğer sitelerde de aynı hataları alıyormusunuz?
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

hetamin yazdı:sanki bu hatanın sebebi birazda mozilladan kaynaklanıyor gibime geldi. mozillanın cookie lerini temizlemeyi denediniz mi? veya diğer sitelerde de aynı hataları alıyormusunuz?
siz galiba hatasini anlamadiniz ?

sitesi kaydi bunun cookielerle alakasi yokki

bendedemi mozilla hatasi var ? IE ilede aynisi overall_header de bi kodu yalnis yere eklemis olabilir veya .css dosyasindan temayi daraltmak isterkende olmus olabilir yani cokkielerle alakasi yok
akblt.space

Kullanıcı avatarı
UFUKXXX
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen UFUKXXX »

EsmerÖzcan yazdı:galiba bunu eklerken overall headerde bi yalnislik yaptiniz

edit: ben sitenize baktim görünüs olarak baya hatalari var IE ile sola kaymis mozillayla girdigimde top 10 cok büyük nerdeyse tüm forumu kapliyor bence siz tema dosyalarini bi yenileyin ...
siteye üye olduğunuz zaman top10 ortalı ve düzenli duruyor ama üye olamayanlar nedense senin dediğin şekilde görüyor ekranı.

Aynı olay İE dede öyle , üye olmadığınız zaman siteyi sola kaymış şekilde görüyorsunuz ama üye kaydı ile giriş yapıldığı zaman herşey normale dönüyor.
Kullanıcı avatarı
hetamin
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen hetamin »

dediğiniz gibi her yerde hata var ve sanırım ben soruyu çok yanlış yerden anlamışım. overall header ları tekrar kontrol etmesi daha mantıklı tabiki
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

UFUKXXX arkadasim en iyisi sen prosilver temasini yeniden kur daraltmasini sonra infobari yine yapariz sorun degil ama böyle görünüs baya bi berbat :/
akblt.space

Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir