nasıl alt forum açılır
nasıl alt forum açılır
arkadaşlar nasıl alt forum açıcam bir türlü bulamadım yardımcı olurmusunuz
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: nasıl alt forum açılır
subforum modunu yüklemen gerek
SUB FORUMU modu nedir nereden bulabilirim ve nasıl yükleyeceğim
SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR,HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR,. AMA BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE, BİRDE LAFI SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE! ...
Altforum açmak için herhangi bir moda gerek yoktur.arif50 yazdı:SUB FORUMU modu nedir nereden bulabilirim ve nasıl yükleyeceğim
Yönetim Kontrol Paneli >> Forumlar >> Alfrorum açmak istediğiniz forum'u açarak bu forum içerisinde yeni bir forum açarak altforum açabilirsiniz. ( altforum = forum altında forum)
Açtığınız altforumun anasayfada görünmesi içinse:
Ykp >> Forumlar >> Açtığınız alforum'un düzenleme kısmına giriniz. Açıklama içerisinde altforum listesi: ve Ana-forumun açıklaması içerisindeki altforum listesi: seçeneklerini evet olarak işaretleyiniz ve değişiklikleri kaydediniz.
Kolay gelsin.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
malt yazdı: Altforum açmak için herhangi bir moda gerek yoktur.
Yönetim Kontrol Paneli >> Forumlar >> Alfrorum açmak istediğiniz forum'u açarak bu forum içerisinde yeni bir forum açarak altforum açabilirsiniz. ( altforum = forum altında forum)
Açtığınız altforumun anasayfada görünmesi içinse:
Ykp >> Forumlar >> Açtığınız alforum'un düzenleme kısmına giriniz. Açıklama içerisinde altforum listesi: ve Ana-forumun açıklaması içerisindeki altforum listesi: seçeneklerini evet olarak işaretleyiniz ve değişiklikleri kaydediniz.
Kolay gelsin.
burda Phpbb2 destek veriliyor siz galiba Phpbb3 ile karistirdiniz

SubForum Mod Phpbb2 icin: http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=289432
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir