Forum açıklaması gösterimi

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
vmax
Kayıtlı Kullanıcı

Forum açıklaması gösterimi

Mesaj gönderen vmax »

Merhaba,

http://www.trmotoriders.org adresinde phpBB3 sürümünü kullanıyorum.Benim şuan için karşılaştığım ve çözümünü bulmadığım 3 sorun mevcut. Çözüm için yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

1.Sorun

Forumlar / Forumları Yönet kısmında oluşturduğum Katagori altı forumlarda ilk başta olmamasına rağmen şuan yeni bir forum açmam veya mevcut forumu değiştirmem halinde.Forum başlığının yanında "Yeni mesaj bilgisi" gelmekte ve ben bunu görmek istemiyorum. Kaldırmak için hangi yolu izlemeliyim ?

Şuanda bu şekilde gözüküyor ;
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

2.Sorun
Sistem / Toplu E-mail kısmından toplu mail gönderirken tüm kullanıcıları seçiyorum (toplam 90 kişi mevcut) mail'i yazıp hemen gönder dediğimde "E-posta hatası » EMAIL/PHP/mail() /forum/adm/index.php" şeklinde bir hata mesajı çıkıyor. Maillerin 50'li gruplar halinde gönderilebileceği yazıyor ama bu şekilde toplu mail gönderimini nasıl yapabilir.

3.Sorun
Forum mesajlarını ve başlık düzenini yedeklemek istediğimde Sistemden yedek mi almalıyım ? Yoksa ftp'den klasörü mü yedeklemeliyim ?

Cevaplar için tekrar teşekkür ederim.
vmax
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Forum açıklaması gösterimi

Mesaj gönderen vmax »

Sanırım kimse cevabını bilmiyor.
vmax
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen vmax »

Ne zor soru sormuşum,yorum bile yok :)
ByMK
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ByMK »

sorularınız zor değil fakat artık kimse ilgilenmiyor bu siteyle sanırım.. bi sorun belirtiyoruz 1 ay sonra anca cvp geliyor hatta bazılarına o bile gelmiyor. sonunda sorunu kendimiz çözüyoruz ztn =) neyse sorunlarınıza gelicek olursak 1-3 e cvp vereyim. 2. hakkında bilgim yok.

1- temanızın theme/images kısmında sanırım subforum_read.gif & subforum_unread.gif resimleri yok bu nedenlede yazı olarak görüntüleniyor =)

3- yedeklemenizi bakım/yedekleme bölümünden yaparsanız sitenize ait tüm verilerinizi bilgisayarınıza indirmiş olursunuz fakat sanırım dosyaları almamış oluyorsunuz. ftp'den yaparsanız sadece sitenize ait dosyaları almış olursunuz =) size tavsiem ftpden dosyalarınızı çekin daha sonrada phpmyadmine giriş yaparak ordan dışarı aktar & dönüştür diyerek verilerin tümünü seçin ve dosya olarak kaydet diin bölece sitenize ait ne var ne yok herşeyi yedeklemiş olursunuz. neden bakım/yedeklemeden yapmayım dersenizde tam emin değilim ama bazen eksik veri filan çekebiliyor. ama kolay olsun derseniz ordanda çekebilirsiniz verilerinizi. herzamanda eksik çeker die birşey yoktur =)

umarım yardımcı olabilmişimdir iyi günler kolay gelsin..
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

evet bencede bu site eskisi gibi degil :D

2. sorununuzun cözümü su olabilir

YKP > GENEL > E-Posta ayarlari > E-posta paket boyutu: > bunu 0 yaparsaniz sorununuz düzelir veya üye nekadarsa o sayiyi yazin ama durmadan kontrol etmeniz gerekir en iisi 0 yapmak..
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir