The_Delicius yazdı:bu hatanin bir benzerinide ben yasiyorum acaba sorununu halledebildinmi, hallettiysen buradan paylasabilirmisin...
Ben sorunumu çözdüm. Sizin sorununuz styles/temlate deki gereksiz html dosyalarını silmekse çözümü bu şekilde.
ESQARE yazdı:Gereksiz/silinmiş bir dosyayı tekrar kopyalamak yerine, veritabanından o silinmiş şablon dosyasının önbelleğini boşaltmanız daha faydalı olacaktır.
Şu komutu phpMyAdmin'den phpbb tablolarınızın bulunduğu kısımdaki SQL komut penceresindeki satıra yazarsanız hata düzelecektir:
Kod: Tümünü seç
DELETE FROM `phpbb_styles_template_data` WHERE template_filename='colour_swatch.html'
Sorununuz bu değilde şablonları yeniledikten sonra benim aldığım hatayı alıyorsanız yaptığım uygulamaları anlatmaya çalışacağım. Anlatacağım adımları uygulayacaksanız yukardaki uygulamayı yapmanıza gerek yok çünkü o sorunda aynı zamanda çözülüyor.
Bu başlıktaki hatayı almamın sebebi styles/template deki lüzumsuz html dosyalarının çoğalmasından kaynaklanıyor.
YKP den styles_template_data SQL tablosunun yedekleyerek PC nize indirin uft8 destekli bir editörle açın. Ben Notepad++ ile açtım
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin; bu satırdan aşağısını silin, temizlenmiş tablonuz aşağıdaki gibi olacak.
Kod: Tümünü seç
#
DROP TABLE IF EXISTS phpbb_styles_template_data;
CREATE TABLE `phpbb_styles_template_data` (
`template_id` smallint(4) unsigned NOT NULL default '0',
`template_filename` varchar(100) collate utf8_bin NOT NULL default '',
`template_included` text collate utf8_bin NOT NULL,
`template_mtime` int(11) unsigned NOT NULL default '0',
`template_data` mediumtext collate utf8_bin NOT NULL,
KEY `tid` (`template_id`),
KEY `tfn` (`template_filename`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_bin;
Ve tabloyu kayıt edin. Yedeğinizi yüklemedem önce Ftp den styles/temlate içerisinde olan lüzumsuz html uzantılı dosyaların tamamını kaldırın, aksi takdirde yaptığınız işlem boşa gider. Çünkü yedeği yüklediğinizde styles/template deki html dosyalarını tekrar hafızaya alıyor.
Bu işlemlerden sonra yedeğinizi yükleyin. Lüzümsuz html dosyalarından ve başlıktaki hatadan kurtulmuş olacaksınız.