slmlar yeni kurdugum forumumda alt baslık olusturamadım yani şöyleki MÜZİK ana baslıgı altında Rock , Soul , Alternative vs vs gib alt baslıklar olusturamadım burada aynı sorunu yasayanları gördüm ama net bi bilgi yok yarım yarım bu baslık altında geniş bi biçimde anlatılırsa iyi olur
ayrıca kurulum sırasındaki ana başlıgıda kaldırdım ve şimdi aşagıdaki gibi oldu ve forum olusturulamıo yani kontrol panelinden olustuturuyorum orda görünüo ama ana sayfada cıkmıo bununda nedeni sanırım tam doğru yapamadım
[img][IMG]http://img505.imageshack.us/img505/2998/formxs5.th.jpg[/img][/img]
işte bu sekilde oldu şimdi ne yapmam lazım hiç bi forum baslığı görüntülenemio sanırım alt baslık oldular ama ana baslık yok nasıl yapıcam ???????????????????????????????
not: forumum hazır forum deildir.... buradaki 3.02 sürümünü funpic.e yükledim
Forum için YARDIMM
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Forum için YARDIMM
Forumda arama yaparsanız sorunuzun cevabını bulabilirsiniz; Bir önceki mesaj yazdığınız başlıkta konunun açıklaması gayet açık ve net bir şekilde anlatılmış. Ayrıca başlık açma şekliniz de yanlış.
aynı sorun bendede var ya .. forumda bakıyorum ama bulamadım cevabını ... yardım ederseniz sevinirim ...
tamam hocam sorunun cevabını forumda buldum ... izinlerden kaynaklanıyormuş ...

burayı incelersen çözersin ...

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir