Birden Çok Mesajda Aynı EKLENTİ'yi Kullanma

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
mustafakumbar
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Birden Çok Mesajda Aynı EKLENTİ'yi Kullanma

Mesaj gönderen mustafakumbar »

Bir mesajımıza eklenti ilave ettik , ama başka bir konuda aynı eklentiyi bu mesaja da eklemek istiyoruz.
Yeniden yüklemek yerine aynı eklentiyi burayada eklemek istiyoruz....
-Diğer mesajdan kopyala yapıştır yaptığımız zaman eklenti pasif oluyor...

Aynı eklentiyi bir daha yüklemeden birden çok mesajda nasıl kullanabiliriz ?
Dünyada En Zor Şey İnsanın Kendini Bilmesidir...
esadow
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Birden Çok Mesajda Aynı EKLENTİ'yi Kullanma

Mesaj gönderen esadow »

linkini alıp yeni mesajda gömünce olmuyor mu?
**Websitemi yazamıyorum çünkü yetişkin içerik! yöneticiler bu şekilde olmasını istiyooree,haberiniz olsun istiyoree**Destek veremeyiz demeyin sonra:)
Kullanıcı avatarı
mustafakumbar
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mustafakumbar »

esadow yazdı:linkini alıp yeni mesajda gömünce olmuyor mu?
Mesaja Değiştir ile girip kopyala diğer mesaja yapıştır yaptığımızda olmuyor... Pasif görünüyor...

Ama link diyince aklıma geldi mesaj üzerinden sağ tuş yapıp kısayolu kopyala yapınca diğer mesaja yapıştırabiliyoruz...Tek sorun orjinal mesajdaki gibi şu kadar kişi indirdi demiyor... Normal link gibi indirme işlemi gerçekleşiyor....
Sorun şimdilik çözülmüştür...Bu da yeter...Akıl edemiyoruz işte bazen...Bir cümleden neler çıkıyor esadow.
Dünyada En Zor Şey İnsanın Kendini Bilmesidir...
esadow
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen esadow »

tamamdır bi fayda ettiysek ne mutlu bzie...zaten bana kalırsa tabi,en akıllıca yol budur sizşn hostunuz sonucta kim kaç keret indirmiş çok önemli olmasa gerek sonucta link kırılmayacak siz müdahale etmedikçe..bu şekide kullanın derim.kolay gelsin
**Websitemi yazamıyorum çünkü yetişkin içerik! yöneticiler bu şekilde olmasını istiyooree,haberiniz olsun istiyoree**Destek veremeyiz demeyin sonra:)
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 1 misafir