Toplu Mailde Kişinin Kullanıcı Adının Görünmesi

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Qene
Kayıtlı Kullanıcı

Toplu Mailde Kişinin Kullanıcı Adının Görünmesi

Mesaj gönderen Qene »

Sayın arkadaşlar, toplu mail atarken; kullanıcı maili açtığında kendi ismini otomatik olarak görmesini nasıl sağlayacağız?
admin_send_email.txt dosyasında;

Kod: Tümünü seç

Aşağıdaki e-posta size "{SITENAME}" yöneticisi tarafından gönderildi. 
Eğer bu e-postanın spam olduğunu düşünüyorsanız veya içeriğinden rahatsız olduysanız lütfen alttaki e-posta adresini kullanarak sitenin webmasterı ile iletişime geçin:

{CONTACT_EMAIL}

Size gönderilen e-posta:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

{MESSAGE}

{EMAIL_SIG}
Şeklinde mesaj var.
Başına, Sayın {USERNAME} eklediğimde gelen mailde sadece sayın çıkıyor. Kullanıcı Adı çıkmıyor.. Yardımınızı rica ederim. Teşekkürler..
Qene
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Toplu Mailde Kişinin Kullanıcı Adının Görünmesi

Mesaj gönderen Qene »

Bu konuda yardım edecek kimse yok mu?
Kullanıcı avatarı
Mucadele
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Mucadele »

bendede toplu mail le ilgili acayip bir sorun var ikisini birleştirsek iyi olacak :S
ACAYİP TOPLU EPOSTA SORUNU
viewtopic.php?f=20&t=14732
En son Mucadele tarafından 25.11.2008, 07:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
EDELYE © TURKISHE
Qene
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Qene »

Valla bu forum eskiden süperdi.. Ama artık tık yok..
Ben bu sorumu unutmuşum bile!!!
Sorunum da hala devam ediyor ne yazık ki!!!
Kullanıcı avatarı
bplr
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen bplr »

Bu bir sorun değil, standart phpbb özellikleri dışında bir değişiklik istiyorsun. Bu durumda bir eklentiye ihtiyacın var. Eklenti istekleri forumunda yazabilirsin.
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir