ftp ile siteme bağlanamıyorum

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
exa
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ftp ile siteme bağlanamıyorum

Mesaj gönderen exa »

arkadaşlar ftp ile siteme dosya yüklüyodum en son yükledim mod hata verdi siliyodum en son lang_enlish e attığım lang.php dosyasını silerken şu hatayla karşılaştım

STATUS:> Getting listing "/rocktolife.com"...
STATUS:> Resolving host name ftp.rocktolife.com...
ERROR:> Can't resolve "ftp.rocktolife.com".

ve şu an ftp adresime giremiyorum ayrıca cpanel'ede ulaşamıyorum neden bu sorunlanla karşılaştım acaba yorumlarınızı bekliyorum?
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

ben sitenizide ulaşamıyorum..
büyük ihtimalle hosting firmanız bir çalışma yapıyor kapamış olabilir..
geçici bir durum olabilir.. çok uzun sürerse hosting firmanıza mail atın..
Kullanıcı avatarı
exa
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen exa »

cupra yazdı:ben sitenizide ulaşamıyorum..
büyük ihtimalle hosting firmanız bir çalışma yapıyor kapamış olabilir..
geçici bir durum olabilir.. çok uzun sürerse hosting firmanıza mail atın..

evet galiba hosting firmasının sitesinede ulaşamıyorum napalım beklicez biraz teşekkür ederim
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

bakımda olabilir site fakat, her ne olursa olsun kullancıları gayet basit bir scriptle hosting firmasının bakımda olduğunu bildirebilirlerdi..
bide bazen elektrikler gittiyse ve bu kesinti uzun sürdüyse ups kesintisiz güç kaynaklarıda bitmiş olabilir.. :D
hosting firması olmak esasında kolay bir iş değil..
Kullanıcı avatarı
exa
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen exa »

cupra yazdı:bakımda olabilir site fakat, her ne olursa olsun kullancıları gayet basit bir scriptle hosting firmasının bakımda olduğunu bildirebilirlerdi..
bide bazen elektrikler gittiyse ve bu kesinti uzun sürdüyse ups kesintisiz güç kaynaklarıda bitmiş olabilir.. :D
hosting firması olmak esasında kolay bir iş değil..

evet herhangi bi bildirge gelmedi hostingi aldığım yerde çalışan arkadaşın msn si var açık ama ulaşamıyom 24 saat açık ben ona bi şekilde ulaşırım gerçekten kolay değil biz burda bi siteyle zor uğraşıyoz :D adamlar kim bilir kaç kişiye hizmet veriyo
COZUM100
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

SLM

Mesaj gönderen COZUM100 »

MERHABA ARKADASLAR BENIM SORUNUM CUTEFTP 7.1 ILE
PHPBB YUKLEMEK ICIN HERSEYI YAPIYORUM DELIRECEGIM
SAATLERCE SURUYOR GECEN GUN DENEDIM 7 SAAT SURDU
EN SON CILDIRMISIM KAPADIM BENMI BIRSEYI YANLIS YAPIYORUM
NEDIR DOLUYOR DOLMASINA BITMEK BILMIYOR YOKMUDUR BIR
HAL CARESI TSKLER :D

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön