[FIX] Linklerin Yeni Pencerede Açılması
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: [FIX] Linklerin Yeni Pencerede Açılması
Arkadaslar tmm güzel yapmissinz ama bence olmamis... ayni sorun bu sitede war siteye giren adam linki direk ekliyo yani url simgesine tiklamadan kopyalayip yapistiriyo.sonucta ekledigim kod bi ise yaramiyor...tmm mozila da calisabilir ama IE de calismiyor
buna farkli bir alternatif yok mu ??? sitedeki linkler (en az1ndan msjlara yazilan linkler yeni pencere de acilsa)

prime links eklentisini kur, linkleri yeni yeni pencerede açmak için bir eklenti, yani alternatif yoldur.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşla bu kodda bunu yapsam metni gir aynı pencerede açılıyor ama normal koysam yeni pencere açılıyor bende onun için kod yazdım viewtopic.php?f=34&t=14243 tıklayın olacaktır birde bu neden ondada yeni pencere açılmıyor merak ettim
Site dışı linkler url kodu ekleyerek çalışıyor. Ancak site içi linkler de çalışmıyor. Yine de bu bile yeterli benim için.
- sivasli_14
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Arkadaslar Bunu Sulbilver2 Ye Nasıl Uyarliyacagiz.Sadece Prosilver İcin Yapmısınız ?
Yorumlarınız Icın Sımdıden Tskler
Yorumlarınız Icın Sımdıden Tskler
3.0.3 te kodlar çıkmıyor. Acaba yeni bi yöntem var mı bu konuda?
Ekteki modu kullanabilirsiniz. İlk mesajdaki kodlar mesaj düzenleme sırasında linklerde bazı sorunlar yaratıyor.SONERIUM yazdı:3.0.3 te kodlar çıkmıyor. Acaba yeni bi yöntem var mı bu konuda?
- Dosya ekleri
-
- Prime Links.zip
- Prime Link
- (48.13 KiB) 338 kere indirildi
bu modun kullanıldığı örnek bir site var mıdır acaba? Nasıl çalıştığını görebilir miyim?
http://www.losttr.org/viewtopic.php?f=34&t=823SONERIUM yazdı:bu modun kullanıldığı örnek bir site var mıdır acaba? Nasıl çalıştığını görebilir miyim?
- sivasli_14
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Eyvallah Cok Saolasın Güzel Calisiyor Cok Saol
- piyanistsb2
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
sorunsuz çalıştı
arkadaşlar ben bu modu uyguladım çok güzel çalıştı. öss bölümündeki linke tıklayıp test edebilirsiniz. 3.04 sürümüm.
http://www.universitelerimiz.net
http://www.universitelerimiz.net
- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Evet bir arkadaş da söyledi.Sadece prosilver için yapılmış.Subsilver2 olanı yok mu?
Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
ben uyguladım çalışıyor, yapanın eline sağlık.
- piyanistsb2
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
subsilver2 de çalışıyorPierce_MVP yazdı:Evet bir arkadaş da söyledi.Sadece prosilver için yapılmış.Subsilver2 olanı yok mu?

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir