EsmerÖzcan Rütbe Paketi 2

phpBB 3.0.x sürümlerindeki stiller / temalar için yapılan rütbe resimleri, ifadeler, avatarlar, butonlar, logolar, bannerler.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

EsmerÖzcan Rütbe Paketi 2

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

En son Özcan Akbulut tarafından 12.06.2009, 15:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
Kullanıcı avatarı
zibidiman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: EsmerÖzcan Rütbe Paketi 2

Mesaj gönderen zibidiman »

eline koluna sağlık ta ben bunu nasıl kullanacağımızı anlamadım
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

yani rütbe ekliceksin ve emsaj sayisina göre o otomatik degisiyor bakin ben böyle yaptim yeni grup acmaniza gerek yok yani...

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

[ resmi görüntülemek için tıklayın ][ resmi görüntülemek için tıklayın ]
akblt.space

Kullanıcı avatarı
zibidiman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen zibidiman »

dostum seninkini aynını yapsam kızarmısın yani rütbeleri aynı şekilde sıralasam
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

zibidiman yazdı:dostum seninkini aynını yapsam kızarmısın yani rütbeleri aynı şekilde sıralasam
yok niye kizayim istediginiz gibi yapin :D
akblt.space

irishpaddy
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen irishpaddy »

Dostum eline saglik cok guzel olmuslar.ama bana kizmazsan bisi sormak istiyorum ben yeniyim bu iste bu rutbeleri forumuma nasil yukleyebilirim aciklayabilirsen sevinirim.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

irishpaddy yazdı:Dostum eline saglik cok guzel olmuslar.ama bana kizmazsan bisi sormak istiyorum ben yeniyim bu iste bu rutbeleri forumuma nasil yukleyebilirim aciklayabilirsen sevinirim.
Indirme Link ve Resimleri yeniledim...

bu resimleri FTP > images/ranks/ icine atcaksiniz YKP > Kullanicilar ve Gruplar > Rütbeleri Yönet burdan Aktif etceksiniz

begendiinize sevindim :)
akblt.space

Oguzcan90
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Oguzcan90 »

Gercekten Mukkemmel! :shock:
irishpaddy
Kayıtlı Kullanıcı

dostum 2 tane forum um var ikisinide yukledim cok guzeller gercekten eline saglik.ama bi yerde takildim yardimina ihtiyacim var uyelerden birini global moterator yaptim ama mesaj sayisi benim belirtigim yani 100 mesaji gecmedi ama ben genede onu moderator yaptim bu sefer de rutbesinde global moderator cikmiyo onun rutbesinde moderator gozukmesi icin ne yapmam gerekiyor
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

YKP > kullanicilar ve Gruplar > BURDAN ÜYENIN OLDUGU GRUPU SEC > Ayarlar > Rütbe Resmi yyerinden > rütbe resmini Moderatör yaparsin?
akblt.space

irishpaddy
Kayıtlı Kullanıcı

tamam dostum cok tesekkur ederim yaptim kendine iyi bak
kolay gelsin
irishpaddy
Kayıtlı Kullanıcı

ozcan gene ben kusura bakma kafama bise takildi,ben bu rutbeleri yukledim ve on numara guzel olmuslar sitemede yakistilar,ancak ben bu yildizlari yukleme isini anlamadim ornek olarak yeni uye rutbesini yukledim ve yildizida yuklersem ikisi ayni andami gozukecek uyenin avatarinda,umarim ayni anda gozukur benim istedigimde bu,ama ikisini ayni anda yeni uye diye koydugum rutbeye nasil yukliyecem,senin ornek te sen yildizlara baska isimler yazmissin ozaman bunlar rutbelerle nasil eslesecek iste bu kafama takildi,
tesekkur ederim
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

irishpaddy yazdı:ozcan gene ben kusura bakma kafama bise takildi,ben bu rutbeleri yukledim ve on numara guzel olmuslar sitemede yakistilar,ancak ben bu yildizlari yukleme isini anlamadim ornek olarak yeni uye rutbesini yukledim ve yildizida yuklersem ikisi ayni andami gozukecek uyenin avatarinda,umarim ayni anda gozukur benim istedigimde bu,ama ikisini ayni anda yeni uye diye koydugum rutbeye nasil yukliyecem,senin ornek te sen yildizlara baska isimler yazmissin ozaman bunlar rutbelerle nasil eslesecek iste bu kafama takildi,
tesekkur ederim
simdi bu paket icinde iki tane dosya var birisi mesaj güclü diger ise sadece yildizli tek bitanesini kullanabilirsin yani ya mesaj güclü yada yildiz li olani...

bu arada sitenize girmeye calistim suspended edildigi yaziyor?

Not: Server sorunlarindan dolayi demo resimler ve download link göüzkmüyor ama en gec bi kac güne tüm sorunlar kalkacak
akblt.space

ebed93
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen ebed93 »

rütbeler nasıl ekleniyor
Kullanıcı avatarı
Berker09
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen Berker09 »