Module not accessible
arkadaslar kullanıcı yonetıcı bolumunden hıcbır bolum calısmıyor.Her tıkladıgımda Module not accessible hatasını verıyor.Yardımlarınızı beklıyorum
Genel Hata Module not accessible
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Genel Hata Module not accessible
ftp ayarinda
adm yeniden yükliceksin galiba bendede olmustu bende adm yeni yükledim sonra oldu...
adm yeniden yükliceksin galiba bendede olmustu bende adm yeni yükledim sonra oldu...
Merhaba bu sorun Phpbb3.0.4 ü kurmaya başlayalı beri bende de oluyor. Yönetim Kontrol Paneli (YKR) ve Kullanıcı Kontrol Paneli ne giremiyorum. EsmerÖzcan arkadaşım "adm yeniden yükliceksin" derken kastettiğin nedir anlayamadım kusura bakma. .Teşekkürler. iyi geceler.EsmerÖzcan yazdı:ftp ayarinda
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.
Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Sağ üst köşede ARAMA bölümü var aklınıza takılan her türlü sorununuzu oraya yazarsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız...
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
valla onunla ne kastettigimi su an bilmiyorum ama büyük ihtimal FTP /adm/index.php yi kastediyorum heralde 
ama sizde girmiyor diyorsunuz bi /cache/ icini bosaltmayla denedinizmi (.htaccess ve index.html haric)

ama sizde girmiyor diyorsunuz bi /cache/ icini bosaltmayla denedinizmi (.htaccess ve index.html haric)

evet her kurulum yapışımda cache içini o 2 dosya hariç siliyorum..
Forever PhpBB3 - Http://www.PhpBBTurkey.Com sayesinde kendi phpbb3 sitemi kurabildim.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
peki sorununuz düzeldimi ayrica hatami aliyorsunuz yoksa girdiginizde sizden yeniden giris yapmanizimi istiyor eger öylese baska bi tarayiciyla denedinizmi düzeldiyse sorun yok 

Hayır hala düzelmedi. Admin şifremle foruma girip yazı falan yazabiliyorum ama Kontrol paneline girmek istediğimde yine MODULE NOT ACCESSIBLE diyor. şu anda Firofox ile yeniden kurup denedim yine olmuyor.EsmerÖzcan yazdı:peki sorununuz düzeldimi ayrica hatami aliyorsunuz yoksa girdiginizde sizden yeniden giris yapmanizimi istiyor eger öylese baska bi tarayiciyla denedinizmi düzeldiyse sorun yok
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir