Taşınan forum dosyaları ve sonucunda çıkan hatalar
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Taşınan forum dosyaları ve sonucunda çıkan hatalar
Forum dosyalarımı ana dizinden "forum" alt klasörüne taşıdım ancak siteye login olmak isterken PHP 404 hatası alıyorum. Foruma geri dönünce login olmuş gözüküyorum. Birde mesaj gördermelerde sorun yaşıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.
Re: Taşınan forum dosyaları ve sonucunda çıkan hatalar
Klasörleri taşıyınca forumun /forum altklasöründe sorunsuz bir şekilde çalışıyor olması lazım. Tüm dosyaları alt klasöre attığınızdan emin misiniz?
evet hepsi /forum alt klasörün taşındı hepsi yerinde. Özel mesaj kutuma erişemiyorum ve loginde problemler yaşıyorum. Sunucu hatası olabilme ihtimalide var tabiki ama birşey atladıysam bunu öğrenmek istiyorum. Teşekkürler
Merhaba,Sneaker yazdı:evet hepsi /forum alt klasörün taşındı hepsi yerinde. Özel mesaj kutuma erişemiyorum ve loginde problemler yaşıyorum. Sunucu hatası olabilme ihtimalide var tabiki ama birşey atladıysam bunu öğrenmek istiyorum. Teşekkürler
YKP > Genel > Sunucu Konfigürasyonu > Sunucu Ayarları > Script yolu
kısmında / yazıyorsa onu /forum olarak deneyiniz. Daha sonra önbellek temizliği yapınız. Şayet sonuç alamazsanız aynı işlemleri Çerez ayarları içinde yapmalısınız. ( Çerez klasör adresi: /forum yapmayı deneyiniz. )
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 1 misafir