Arkadaşar subsilver tabanını kullanarak bir tema hazırlamak istiyorum. Adım adım arka planı, iconları, logoyu, yazı çeşidini - rengini - büyüklüğünü, kenarları renklerini, kısacası adım adım tüm temayı oluşturmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz desem e yuh dersiniz. Bunca şey bir kerede anlatılmaz. Ama anlatılan yer varsa bir makale veya ona benzer birşey. Bana sadece nasıl yapabileceğimi mantığını kavratsın ben devamını kendim bızıklayarak kendi organizasyonum haline çevirebilirim.
Sadece istediğim biraz yardım... Unutmayın ki sizde bir zaman bilmiyordunuz...
Kendi temamı oluşturmak istiyorum.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kendi temamı oluşturmak istiyorum.
http://www.oyuniks.net
Oyun iksirlerini bünyesinde bulunduran site!
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Kendi temamı oluşturmak istiyorum.
tema olusturmak icin ilk önce grafikleri yapmalisiniz bunu Photoshop ile yapabilirsiniz
sonra .css hazirlamalisiniz bunu subsilver2 stylesheet.css den bakarak yapabilirsiniz
sonra .html dosyalar yapilcak
sanirim son olarakta bir testen gecilcek tam emin degilim
bi sayfa bulursamda burda paylasirim daha ii anlatilmis olan
sonra .css hazirlamalisiniz bunu subsilver2 stylesheet.css den bakarak yapabilirsiniz
sonra .html dosyalar yapilcak
sanirim son olarakta bir testen gecilcek tam emin degilim

bi sayfa bulursamda burda paylasirim daha ii anlatilmis olan
Re: Kendi temamı oluşturmak istiyorum.
Grafikler felan tamam hocam onlar ayarlanır, ama stylesheet.css yi tasarlamak istiyorum. Yazı rengimi felan, biraz kurcaladım baya birşey kaptım. Bu öğrenme süresini en aza indirmek için sağlam bir makale okumalıyım.
.html dosyalardan ayarlanacak pek birşey olmaz sanırım, zaten yine tema subsilver tarzı olacak sadece değişen renkler yazı tonları logo butonlar kenarlar vs işte...
.html dosyalardan ayarlanacak pek birşey olmaz sanırım, zaten yine tema subsilver tarzı olacak sadece değişen renkler yazı tonları logo butonlar kenarlar vs işte...
http://www.oyuniks.net
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir