MOD İstek [Yetkililerin Altına]

phpBB 3.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
SilkroadFun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

MOD İstek [Yetkililerin Altına]

Mesaj gönderen SilkroadFun »

Ben nasıl kare içine aldığım yerlerdeki gibi yapabilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler...

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Silkroad Online Bilgi Paylaşım Sitesi

http://www.silkroadfun.com
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: MOD İstek [Yetkililerin Altına]

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

iki ayni baslik acmanizin faydasi yok ayrica nedemek istediginiz bile anlanmiyor kutu icinemi almak istiyorsunuz yoksa isimlerimi degistirmek istiyorsunuz anlamis degilim...

ne yapcaginizi bilmyiorum ama index_body.html i incelersen birsey bulabilirsin...
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
SilkroadFun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: MOD İstek [Yetkililerin Altına]

Mesaj gönderen SilkroadFun »

EsmerÖzcan yazdı:iki ayni baslik acmanizin faydasi yok ayrica nedemek istediginiz bile anlanmiyor kutu icinemi almak istiyorsunuz yoksa isimlerimi degistirmek istiyorsunuz anlamis degilim...

ne yapcaginizi bilmyiorum ama index_body.html i incelersen birsey bulabilirsin...
Buraya da açmamın sebebi başka bir siteden öğrendim mod kurmak gerekiyormuş bende mod istek olarak söyledim.

Ben alt alta yani;

Yetkililer :: Admin, Global Moderator, vs vs
x :: x, x, vs vs

Bu şekilde istiyorum..Yani alt alta olacaklar ve resimdeki gibi kutucuk içerisinde olacaklar..
Silkroad Online Bilgi Paylaşım Sitesi

http://www.silkroadfun.com
Kilitli

“3.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir