Online Üyeleri başka sayfada göstermek
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Online Üyeleri başka sayfada göstermek
Arkadaşlar bi web sitesi var,
bu sitede forum da mevcut..
forumda online olan üyeleri kişisel web sayfasında yani ana sayfada göstermek mümkünmüdür..
PHP de fazla usta olmadığımı düşünerek cevablarsanız memnun olurum..
forumda online olan üyeleri kişisel web sayfasında yani ana sayfada göstermek mümkünmüdür..
Re: Online Üyeleri başka sayfada göstermek
arkadaşlar yapılır yada yapılmaz
olumlu yada olumsuz bişeyler söyleyin ya
olumlu yada olumsuz bişeyler söyleyin ya

arkadaşlar çok lazım lütfen yaa
Böyle birşey mümkün değil herhalde ARKADAŞLAR....
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Evet mümkündür... Tabii bunun için php ve forumun yapısından iyi anlamak ve iyi bir kodlama gerekebilir... Beni aşacak bir durum olduğu için detayları benden bekleme ama mümkün olduğuna eminimmatraxxx yazdı:Arkadaşlar bi web sitesi var,

İmzaya gerenk yok maykk...
Evet phpbb 2 kullanırken forumda böyle bi başlığın olduğunu anımsar gibiyim ama emin olamıyorum..
Forumda arama yaptım fakat ulaşamadım bir bilgiye..
Bilgisi olan arkadaşlarda henüz başlığı görmemişler diye teselli ediyorum kendimi..
Forumda arama yaptım fakat ulaşamadım bir bilgiye..
Bilgisi olan arkadaşlarda henüz başlığı görmemişler diye teselli ediyorum kendimi..
Bu gibi birşeyi neden istediğinizi merak ettim doğrusu. Online süresi zaman aşımını 5 dakika yapın. Sanıyorum forumunuzda 5 dakikalık bir sürede aynı anda binlerce üye çevrimiçi oluyor. Ki böle olsa bile bunun foruma herhangi bir ağırlığı olacağını düşünmüyorum. Ama illede yapmak istiyorum derseniz bunun için ücretli hizmet almanız gerekecek ki v-bulletin forumlarda olduğu gibi basit bir şekilde yapılacağını sanmıyorum.
Yeni bir güne gülümse !
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
anladigim kadariyla forumda gözükmesin istiyorsunuz onun yerine baska bi sayfada dimi ?
viewonline_body.html den link koyun cevrimici üyeler cok uzun diye buraya tiklayarak tüm cevrimici üyeleri görebilirsiniz diye ? sonra kimler cevrimiciye yönlendirirsiniz yani viewonline.php ye eger altinda liste olarakta görünmesini istiyorsaniz ben bos zamanimda bi deneme yaparim
kisisel siteden bahsetmisiniz onuda tam anlamis degilim phpbb forumun disindaki bi sitedemi görüntülemek istiyorsunuz tam anlamadimda
viewonline_body.html den link koyun cevrimici üyeler cok uzun diye buraya tiklayarak tüm cevrimici üyeleri görebilirsiniz diye ? sonra kimler cevrimiciye yönlendirirsiniz yani viewonline.php ye eger altinda liste olarakta görünmesini istiyorsaniz ben bos zamanimda bi deneme yaparim
kisisel siteden bahsetmisiniz onuda tam anlamis degilim phpbb forumun disindaki bi sitedemi görüntülemek istiyorsunuz tam anlamadimda
Evet arkadasım online uyelerı baska sayfada gostermektekı amacım..
Müşterinin forumdakı online üyelerin
Tasarlamış olduğumuz sitesinin ana sayfasında da görünmesini istiyor..
Yani forumdaki online üyeler aynı dizindeki index.html (anasayfa) de de görünmesini istiyoruz..
Forum ana sayfasından bunu kaldırmak gıbı bı nıyetım yok..
FOrumda gorunen farklı bısayfada daha gorunecek yani...
Yani forumdaki online üyeler aynı dizindeki index.html (anasayfa) de de görünmesini istiyoruz..
Merhaba.matraxxx yazdı:Evet arkadasım online uyelerı baska sayfada gostermektekı amacım..
Demek istediğinizi şimdi analdım mesajınızda sanki aynı anda çok üyesi bulunan bir forumdaki üyeleri v-bulletin forumlardaki gibi
Sitemiz Online Üye listesi ayrı bir sayfaya alınmıştır! Görmek için tıklayabilirsiniz.
Yapacaksınız sandım.
Dediğiniz olayda anladığım kadarıyla forumun online üyelerini portal veya ana sayfa gibi bir yerde bir blok içinde forumdaki online üyeler şeklinde göstermek istiyorsunuz.
Bunu iframe ilede yapabilirsiniz sanıyorum. Sizin için deneyeceğim sonuçtan haberdar ederim sizi.
Yeni bir güne gülümse !
viewonline.php dosyasını çağırarak istediğin şeyi yapabilirsin.
merhaba,
önce online üyeleri göstermek istediğiniz sayfanın phpbb forumuna entegrasyonu işleminin yapılmış olması lazım... bunu yaptıktan sonra, online üyelerin gösterilmesi için gerekli kodları sayfanın neresinde görünmesini istiyorsanız o kısma koyabilirsiniz..
önce online üyeleri göstermek istediğiniz sayfanın phpbb forumuna entegrasyonu işleminin yapılmış olması lazım... bunu yaptıktan sonra, online üyelerin gösterilmesi için gerekli kodları sayfanın neresinde görünmesini istiyorsanız o kısma koyabilirsiniz..
Entegrasyon nasıl yapılıyoki.. Forumda phpbb ye entegrasyon ıle ılgılı bulamadım birşey :S
bununla ilgili makale ve tartışma forumları var ama ingilizce.. belki işinize yarar.
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 1&t=719055
ve
http://startrekguide.com/community/view ... =50&t=4576
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 1&t=719055
ve
http://startrekguide.com/community/view ... =50&t=4576
İngilizcem hıc yok ya baktım ama bişey anlayamıyorum...
Nedir bu bahtsızlığım...
Nedir bu bahtsızlığım...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir