phpBB 3.0.x MOD Veritabanımızda yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 3.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. phpBB 3.0.x MODları hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen 3.0.x MOD Destek forumuna başlık açarak sorunuz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Arkadaşlar bu modu kurdum güzel çalışıyor ama benim bir sorunum varki pencere mesajların üstünde en üstte çıkıyor. Bunu en altta olmasını istiyorum nasıl en alta yazılan mesajların altına alırım?
Arkadaşlar ben viewtopic_body.html dosyasını buldum.Kendi temam var Ayışığı diye bu temama olur mu bu mod?Ayrıca prosilver ve subsilver var.Kendi temam için hangisini kullanmalıyım?Mesela bu koddan sonra yapıştıracaksın kodu diye bir anlatım yaparsanız kıyak olur.Gerçi bazı arkadaşlar anlattı ama başka tema için anlattı.Yardım lütfen.
Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
Pierce_MVP yazdı:Arkadaşlar ben viewtopic_body.html dosyasını buldum.Kendi temam var Ayışığı diye bu temama olur mu bu mod?Ayrıca prosilver ve subsilver var.Kendi temam için hangisini kullanmalıyım?Mesela bu koddan sonra yapıştıracaksın kodu diye bir anlatım yaparsanız kıyak olur.Gerçi bazı arkadaşlar anlattı ama başka tema için anlattı.Yardım lütfen.
her tema ya subsilver2 yada prosilver tabanli Ayisigi temasi subsilver2 tabanli onun icin subsilver2 degiskliklerini kendi sitenizde uygulicaksiniz...
Bir de dosyanın içinde bir sürü prime_quick_reply dosyası var bunlardan hangi dosyanın içindekilerden düzenleyip temaya atayım?Geniş bir anlatım yaparsanız sevinirim.
Pierce_MVP yazdı:Bir de dosyanın içinde bir sürü prime_quick_reply dosyası var bunlardan hangi dosyanın içindekilerden düzenleyip temaya atayım?Geniş bir anlatım yaparsanız sevinirim.
arama yapin mod kurulum makelesini okuyun daha cok faydasi olur
Önbelleği temizledim Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/kktcnba/kktcnba.net/includes/acp/acp_board.php on line 143 hatasını verdi.Ama kodu koyarken yerinde koydum.Yanlışlık mı var da böyle hata verdi?
Pierce_MVP yazdı:Önbelleği temizledim Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/kktcnba/kktcnba.net/includes/acp/acp_board.php on line 143 hatasını verdi.Ama kodu koyarken yerinde koydum.Yanlışlık mı var da böyle hata verdi?
Mesaj ayarlarına girdim hızlı cevabı bulamadım?Onla ilgili bişey de yok?Ama modu kurduğuma 100% eminim. Bir de şu subsilver2 kullanıcıları için yukarıda arkadaş daha farklı yere konmasını söylüyor kodu install da daha farklı yere istiyor?
modu başarılı bir şekilde kurdum çok teşekkür ediyorum. prosilver tabanlı temalarda modun sağında çıkan yazıları ve kutucukları sola nasıl alabilirm bilgisi olan var mı?