Arkadaslar bb3 e yeni geçtim. Belki bilmediğim birşey vardır. kusura bakmayın.
Kullandığım tema: WhiteFilmy (3.0.4)
Hata:
overall_header.html dosyasında kendime uygun değişiklikler yaptım. Ama siteye attığım zaman herhangi bir değişiklik olmadı. Aynen duruyor.. çerezleri silerek de denedim..
düzenlediğim dosya: styles/WhiteFilmy/template/overall_header.html
yanlış dosyayı mı düzenliyorum diye düşündüm ama sanmıyorum. bb2de de öyleydi ya.. (overall_header.tpl)
sorun ne olabilir?
Header Düzenlemede Sorun
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Header Düzenlemede Sorun
Sitenizin adressini yazarmisiniz ?
Kurallar gereği vermem gerekirdi, afedersiniz. Ama siteyi henüz açmadım ve bitirmeden link vermek istemiyorum.
Ancak destek vermen için sana adresi pm.den atıyorum..
ayrıca siteyi bitirdiğim andan itibaren linki profilimde de bulabilirsiniz..
ve imzaların silinmiş olup olmadığını merak edenler varsa, hiçbir imzayı silmediğime yemin ederim. arkadas pm.de de görecektir zaten.
saygılar..
ve imzaların silinmiş olup olmadığını merak edenler varsa, hiçbir imzayı silmediğime yemin ederim. arkadas pm.de de görecektir zaten.
saygılar..
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
rapley2 yazdı:Kurallar gereği vermem gerekirdi, afedersiniz. Ama siteyi henüz açmadım ve bitirmeden link vermek istemiyorum.
saygılar..

template de degisklikler yaptiniz mi YKP > STILLER > Sablonlar > YENILE yerine tiklamalisiniz sonra önbellek temizlemelisiniz ozaman degisklikler gerceklesir
sağol.
yeniyim bb3 te. kusura bakma..

yeniyim bb3 te. kusura bakma..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir