Tema Sorunum.. [cozuldu]

phpBB 3.0.x sürümleri için stil veya temalar hakkındaki sorunlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
yemre
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Tema Sorunum.. [cozuldu]

Mesaj gönderen yemre »

Bıraz fazla oluyorum galıba :) Oncelıkle yardımlarınızdan dolayı teskkur edıyorum .. benım bı sorunum daha var temayı degıstım logonun ustune yenı mesajlar cıkıyo onu nasıl duzeltebılırım resıme bakabılırsınız

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Resmın uzerıne tıklayarak buyutebılırsınız
En son yemre tarafından 03.04.2009, 20:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
www.real-board.org ®         
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Tema Sorunum..

Mesaj gönderen akansu »

Profilindeki sitende böyle bir sorun gözükmüyor. Üye oldum denedim..

Sorunlu olan site başkaysa onu profinde belirtiver, tam olarak hangi kodları nereden kaldırıp nereye yazman gerektiğini belirtelim..
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.

phpBB3 Temaları | SufiForum
Kullanıcı avatarı
yemre
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yemre »

akansu yazdı:Profilindeki sitende böyle bir sorun gözükmüyor. Üye oldum denedim..

Sorunlu olan site başkaysa onu profinde belirtiver, tam olarak hangi kodları nereden kaldırıp nereye yazman gerektiğini belirtelim..
Profılımdekı sıte degıl o ayrı degıstım zaten sıte adını sımdı ..o sıtedkı temayı kurdum bende bende ole oldu yenı msjlar orda cıktı bende tekrar eskı temayı kulanmaya basladım da nasıl duzeltebılırız onu yardımcı olurmusun reklam olmasa sıtem bu http://www.forumharvel.com Bende o temayı kullanamk ıstıyorum fakat bende resımdekıgıbı gozukuyo..
www.real-board.org ®         
Kullanıcı avatarı
yemre
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yemre »

Kimse yokmu..:S :S :S :S
www.real-board.org ®         
Kullanıcı avatarı
yemre
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Tema Sorunum.. Bakabılırmısınız..

Mesaj gönderen yemre »

Kimse yokmu... :( :( :( :( :( :( :(
www.real-board.org ®         
caycali
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Tema Sorunum.. Bakabılırmısınız.. Kimse bakmıcakmı

Mesaj gönderen caycali »

yemre yazdı:Bıraz fazla oluyorum galıba :) Oncelıkle yardımlarınızdan dolayı teskkur edıyorum .. benım bı sorunum daha var temayı degıstım logonun ustune yenı mesajlar cıkıyo onu nasıl duzeltebılırım resıme bakabılırsınız

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Resmın uzerıne tıklayarak buyutebılırsınız
Bende kurdugumda aynı sorun vardı bende arkadas duzeltmıstı ama nasıl oluyo bılmıyorum ..:
Kullanıcı avatarı
yemre
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen yemre »

Yardım yapmacakmı kımse :S :S S:
www.real-board.org ®         
Kullanıcı avatarı
akansu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen akansu »

yemre yazdı:Yardım yapmacakmı kımse :S :S S:
Yav abicim ben yardımcı olucamda özel mesajla yazmıştım şu temayı aktif et diye.

Kaynak kodlarına Firebug ile bakıp iki dakikada kod değişikliklerini yazıcaktım sana.

En iyisi sen temanın overall_hesader dosyasını koy buraya yani kodları yaz buraya yapacağın değişikliği gösterelim. Yani çok kolay birşey bu kadar beklemene yazık ..Biraz da sen bize yardımcı ol :wink:
Gayemiz, imkansızı mümkün, mümkünü kolay, kolayı zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.

phpBB3 Temaları | SufiForum
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

:!: Lütfen Konu Başlıklarında Acil Yardım tarzı kelimeler kullanmayınız...

Lütfen Forum Kurallarımız okuyunuz! [Kural 1]
Kilitli

“3.0.x Stil Sorunları & Yardım” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir