phpBB 3.0.x MOD Veritabanımızda yayınlanan ve tarafınızca eklenen tüm yeni phpBB 3.0.x sürümleri için MODların duyuruları buradan yapılmaktadır. phpBB 3.0.x MODları hakkında ihtiyacınız olan desteği lütfen 3.0.x MOD Destek forumuna başlık açarak sorunuz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
SilkroadFun yazdı:Benim bir sorum olacaktı.Bunu biz ilk mesajda değilde sayfadaki son mesajın altında gösterebilir miyiz ? Yani öyle daha düzenli olarak duruyor..
tabiki siz subsilver2 mi yoksa prosilver tabanli temami kullaniyorsunuz?
ben bu modu kurdum fakat sonra hitimde gözle görülür bir düşme oldu daha sonra kaldırdım ve düşen sayıya göre %50lik bir artış oldu ben tavsiye etmiyorum
* Tüm kelimeler silindi onun yerine her sayfa yenileyiste veya her konuda baska kelimeler olcak bunlar rasgele degisebiliyor kelimeleri cok kisa ve az tuttum yeni sürümde kelimeler daha cok dikkatli gözden gecirilecektir
ben bu sayfayı bugün ilk kez gördüm
ama bişi var şimdi google çok sık uğruyor bana
bu taga ihtiyacım olmadıgı yada google ın sitemi yeterince indexlediği anlamına mı geliyor?
çevremdekiler sürekli bana googleın indexinden taglardan bahsediyor ama ben hiç bişi yapmadım çünkü anlamıyorum bozmaktan korktum
antiseptic yazdı:ben bu modu bir SEO'cu olarak tavsiye etmiyorum. Google bir süre sonra sitenizin viewthread, viewforum ve index kalıplarını tanıyacak. (yani her sayfanın belli bir şablon üzerinden oluşturulduğunu farkedecek). bu kalıpları tanıması iyi birşey çünkü yeni sayfalarınızı daha rahat anlayacak, ama bir süre sonra bakacak ki bu anahtar kelimeler de belirli bir kalıp içinde oluşturuluyor. onu da anlayacak ve sitenize değer vermemeye başlayacak, hatta bir süre sonra sitenizi spam olarak etiketleyecek
ben tavsiye etmiyorum
O zaman size sorum şu: madem böyle diyorsunuz vbulletindeki taglar yüzünden neden bir şey olmuyor?