Üyelere Aktivasyon maili gelmiyor.

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
bomberman
Kayıtlı Kullanıcı

Üyelere Aktivasyon maili gelmiyor.

Mesaj gönderen bomberman »

Siteme üye olanların hiçbirine aktivasyonla ilgili mail gelmiyor ayrıca yöneticiyede gelmesi gereken mail gelmiyor Kullanıcı kayıt ayarlarından hesap etkinleştirme kısmını kullanıcıda yapsam yöneticide yapsam olmadı üye olunca "Hesabınız oluşturuldu, fakat pano yönetici tarafından onaylanması gerekmektedir. Yöneticiye bir e-posta gönderildi, hesabınız faaliyete geçirildiği zaman haberdar edileceksiniz" diyor ama ne yönetiye nede kullanıcıya mail felan gelmiyor arkadaşlar bu neden kaynaklanıyordur ve bu durumu nasıl düzeltebilirim??
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Üyelere Aktivasyon maili gelmiyor.

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

YKP'de Pasif Kullanicilar var ordan aktif edebilirsin ve Ayarlama icinde Kullanici Kayit Ayarlarindan
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
bomberman
Kayıtlı Kullanıcı

biliyorum ordan aktive edildiği zaten benim sorunum o deil ben ordan aktive edince üyeye mail gitmesi lazım gitmiyor ayrıca üye kayıt olunca yöneticiye mail gelmesi lazım gelmiyor.

"Hesabınız oluşturuldu, fakat pano yönetici tarafından onaylanması gerekmektedir. Yöneticiye bir e-posta gönderildi, hesabınız faaliyete geçirildiği zaman haberdar edileceksiniz"

Burdada dediği gibi yönetiye gelmesi gereken mail gelmiyor,ayrıca ben aktive edince kullanıcıya gitmesi gereken mail gitmiyor.
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

Kullanici kayit ayarlarinda hangisini isaretledin ? 4 secenek var

Kapali >> Yok >> Kullanici tarafindan >> Yönetici tarafindan

Kapali: Kayit Kapali Üye olunamaz

Yok: Aktivasyon gerek yok

Kullanici tarafindan: Kullaniciya mail gelir aktivasyon yapmasi lazim

Yönetici tarafindan: Yönetici YKP'den Aktif eder

eger Kullanici tarafindan yapipta gelmiyorsa sunlari dene

>> E-Posta Ayarlar

Forum genelinde e-posta gönderimini aç.:

burayi Evet yap yinede gelmiyorsa Hostcunla irtibata gec Mail secenegi felan acikmi diye bazen hostcular sinirliyor felan
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
bomberman
Kayıtlı Kullanıcı

bomberman yazdı:Siteme üye olanların hiçbirine aktivasyonla ilgili mail gelmiyor ayrıca yöneticiyede gelmesi gereken mail gelmiyor Kullanıcı kayıt ayarlarından hesap etkinleştirme kısmını kullanıcıda yapsam yöneticide yapsam olmadı üye olunca "Hesabınız oluşturuldu, fakat pano yönetici tarafından onaylanması gerekmektedir. Yöneticiye bir e-posta gönderildi, hesabınız faaliyete geçirildiği zaman haberdar edileceksiniz" diyor ama ne yönetiye nede kullanıcıya mail felan gelmiyor arkadaşlar bu neden kaynaklanıyordur ve bu durumu nasıl düzeltebilirim??
arkadaşım ben ilk msjımda söyledim zaten senin yazdıklarını host un mail kısmı acık sorun yok,ayrıca e postalarda acık ama mail gitmiyor.
Kullanıcı avatarı
sivasli_14
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sivasli_14 »

Evet Aynı Sorun Bendede Var Üyelere E-Posta Atiyorum Oda Gitmiyor Sadece Yonetime Gonderiyorum Oda Gitmiyo ?

Sadece Üyelere Ozel Mesaj Gelince Ozaman Onemsize Geliyor Ozel Mesaj Gelmis Diye Digerlerinin Hepsi Pasif ?
Bende'De VarBiraz Diyorsan Biz Burdayiz..

Forum - VaRBiraZ.Net
bomberman
Kayıtlı Kullanıcı

özel msj atıncada gelmiyor bana sana gene mail önemsiz postana geliyomuş bana hiç gelmiyor ve hiç gitmiyor ama üye olmada bi sorun yok.
bomberman
Kayıtlı Kullanıcı

:idea: Arkadaşlar ben hala problemimi çözemedim bu konuda yardımcı olucak varmı ?? :wink:
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

YKP'ye girip sol menüden E-posta Ayarları'na gelip SMTP ayarlarını şu şekilde yapın:

E-posta için SMTP sunucusu kullan: Hayır
E-posta için SMTP sunucusu kullan: 25
SMTP için doğrulama metodu: PLAIN
SMTP kullanıcı adı: boş bırakın
SMTP şifresi: boş bırakın

Ayrıca mail kutunuzdan spam / junk / istenmeyen e-posta bölümünü kontrol edin. Bu şekildede sorun düzelmezse hosting firmanızdan SMTP bilgilerinizi isteyerek yukarıdaki alanları ona göre doldurun.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
engintekeli
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen engintekeli »

Bu sorun çözüldü mü arkadaşlar. Aynı sorun bende de var.
senolecevit
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen senolecevit »

merhaba arkadaşlar bu sorun için tam çözüm önerebilecek varmı acaba ..
akvaryumturkiye.com
sebelebettinkam
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen sebelebettinkam »

ESQARE yazdı:YKP'ye girip sol menüden E-posta Ayarları'na gelip SMTP ayarlarını şu şekilde yapın:

E-posta için SMTP sunucusu kullan: Hayır
E-posta için SMTP sunucusu kullan: 25
SMTP için doğrulama metodu: PLAIN
SMTP kullanıcı adı: boş bırakın
SMTP şifresi: boş bırakın

Ayrıca mail kutunuzdan spam / junk / istenmeyen e-posta bölümünü kontrol edin. Bu şekildede sorun düzelmezse hosting firmanızdan SMTP bilgilerinizi isteyerek yukarıdaki alanları ona göre doldurun.
Zaten ayarlar böyle aynı sorum bendede var ne aktivasyon maili nede özel mesajlar hiçbir şekilde e-mail adreslerine gitmiyor. Çözüm yolu mutlaka vardır yardım edin
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 0 misafir