Resimlerin ve görsel doğrulama kodunun gözükmemesi

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kors4n
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Kors4n »

Kusura bakmayın Ama Yine Görünmüyor..
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Kors4n yazdı:Kusura bakmayın Ama Yine Görünmüyor..
Kardeşim bunun en basit yolu 2.0.20 versiyonlu bir forum download edip onun login.php si ile sizdeki login.php yi değiştirmektir.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
KaRaMuRaT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

login

Mesaj gönderen KaRaMuRaT »

login php diğer görünüm ayarlarını vs değiştirmeyecekmi ? herşey plustaki gibi duracak yanlız görsel doğrulama içinmi faydalı olacakıtr?
öLdÜrÜcÜ tEkNiĞiNi kULLaN
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Aslında ctracker ve password protec adlı iki mod devre dışı bırakılmış oluyor ama sadece LOGİN.PHP için geçerli.

Gene forumda genel olarak o iki mod çalışacak.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kors4n
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Kors4n »

NEFRiT :
Kardeşim bunun en basit yolu 2.0.20 versiyonlu bir forum download edip onun login.php si ile sizdeki login.php yi değiştirmektir.
Sitede Güvenlik acigi olustururmu
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Bence olmaz çünki sadece ctracker ismli mod un login deki özelliğini yok ediyoruz. Ama ctracker login de ne yapıyor ?

sadece yanlış şifre girildiğinde sizin güvenlik kodunu yazmanızı istiyor yani bence bu bir güvenlik değildir. Bende siteme ctracker ı kurdum ve bilerek logindeki değişikliği yapmadım.
Kullanıcı avatarı
mc_kelleci
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mc_kelleci »

NEFRİT yazdı:
Kors4n yazdı:Kusura bakmayın Ama Yine Görünmüyor..
nefrit böyle demişsin bende öyle yaptım bu sefer kayıtlı kullanıcıları görmüor forum iyimi.nasıl düzeltebilirimm sizce. tek girebilen admin olarak benim.dier üyeler foruma giriş yapamıyor.yardımcı olun bana acil pls
gece gece yedek de almadık iyimi :( sana güvendik :)
üye listesi gözüküyor fakat ve lakin login.php üyeleri tanımıyor.bunun bir çözümü olmalı.phpmyadmin den felan ama ben bilmiorum.acele yardım lütfen
aklı olan okumasın sanayide iyi para veriyorlar :)
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir