Googlede çıkan site tanıtım alanı??
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Googlede çıkan site tanıtım alanı??
Arkadaşlar Sorum şu orda site başlığı altındaki yazıları nasıl değiştiricem?
- sivasli_14
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Googlede çıkan site tanıtım alanı??
Onu Sİlemezsin Google Bot Indexliyor Siteni Ve Googleye Yazıyo Yapcan Bisi Yok Yani 

- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
overall_header.html den yapabilirsin metalarin oldugu yerden ama tavsiye etmem dynamic meta tags kur her konuda forumda ayri ayri meta olusturur ben kullaniyorum ve cok kullanisli. (phpbb-seo.com sitesinde bulabilirsin)
saol kardşim
overall_header'ı önermemenizin sebebi ne acaba, yetersiz kalması mı?EsmerÖzcan yazdı:overall_header.html den yapabilirsin metalarin oldugu yerden ama tavsiye etmem dynamic meta tags kur her konuda forumda ayri ayri meta olusturur ben kullaniyorum ve cok kullanisli. (phpbb-seo.com sitesinde bulabilirsin)
birvurgunbusevda..
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
heryerde ayni meta oluyor sizce bu güzel mi googlede title olarak diyelimki dizi titlei var aciklamada futboldan bahsediyor? ama dedigim dynamic meta tags konu iceriginden forum iceriginden olusturuyoradyghe yazdı:overall_header'ı önermemenizin sebebi ne acaba, yetersiz kalması mı?EsmerÖzcan yazdı:overall_header.html den yapabilirsin metalarin oldugu yerden ama tavsiye etmem dynamic meta tags kur her konuda forumda ayri ayri meta olusturur ben kullaniyorum ve cok kullanisli. (phpbb-seo.com sitesinde bulabilirsin)

Konunun Phpbb ile ne alakası var? Yoksa biz mi birşeyleri kaçırıyoruz? 

-> Genel Tartışmalar forumuna taşındı.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
sevgili EsmerÖzcan sanırım bu eklentiden bahsetmiş: http://www.phpbb-seo.com/en/phpbb-seo-t ... t1308.html
kurdum sorunsuz görünüyor suanda

- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
DostlarClup yazdı:sevgili EsmerÖzcan sanırım bu eklentiden bahsetmiş: http://www.phpbb-seo.com/en/phpbb-seo-t ... t1308.html
evet bu

Kimler çevrimiçi kısmını botlardan gizleyebilirsiniz, grup izinlerinden.
Diğer kısımlara gelince temada kod bazında düzenlemeler yapmanız gerekecek.
Diğer kısımlara gelince temada kod bazında düzenlemeler yapmanız gerekecek.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir