sabit başlığa alternatif ??

phpBB 3.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
candasm
Kayıtlı Kullanıcı

sabit başlığa alternatif ??

Mesaj gönderen candasm »

araştırdım bulamadım ama : sabit başlıklarda eklendimi yerinin hiç değişmeyeceği bir ek başlık türü varmıdır acaba ?

sabit başlıklar herhangi birine yeni yazı cevap verildiğinde üste alta geçiyorlar acaba bunun direk sabit halde duranı ve kendimin ayarlayabileceği bir türü varmıdır ??? vbulletinde var ama phpbb de yok sanırım :(
Kullanıcı avatarı
Evrek4
Kayıtlı Kullanıcı

Re: sabit başlığa alternatif ??

Mesaj gönderen Evrek4 »

Soruyu anlamak için inanın çok çaba sarfettim :)
Sabit başlıkların yerlerinin değişmemesini mi istiyorsunuz?
candasm
Kayıtlı Kullanıcı

Re: sabit başlığa alternatif ??

Mesaj gönderen candasm »

mm kusura bakmayın okadar karmaşık yazdıysam istediğim şu

sabit başlıklara her yeni mesaj gönderildiğinde sabit başlıklar listesindeki yerleri son gelen yeni mesaj a göre listeleniyor.

benim istediğim başlık türü sabit başlık gibi üstte sıralanan ve yerleri sabit olduktan sonra bir daha yerlerinin değişmediği başlık türü .
Kilitli

“3.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir