Sayın forum katılımcıları !
Web sunucuma başvurdum ve veritabanı şifremi değiştirdim.
Sonuç: http://www.kooptr.com/koopforum/
Veritabanım şu hata mesjını veriyor.
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
Access denied for user 'kooptr'@'89.106.12.56' (using password: YES) [1045]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
install klasörünü silmemiştim. Ek yaparak adını değiştirmiştim.
Eki kaldırdım. Fakat şifremi değiştirmek - dönüştürme işlemi yapmak için kılavuz pencere açılmadı.
Şimdi ne Yapmalıyım ?
Nasıl bir yol izlemeliyim ?
Bilgi için teşekkür ederim.
Web sunucuma başvurdum ve veritabanı şifremi değiştirdim. !?
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
Re: Web sunucuma başvurdum ve veritabanı şifremi değiştirdim. !?
Ftp den config.php dosyasını indirip verdiğim satırda tırnak işaretlerinin arasına yeni şifreni yazmalı, kaydetmeli ve ftpdeki config.php dosyasının üzerine yüklemelisin.
Kod: Tümünü seç
$dbpasswd = ' ';
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- Yaşasın yeryüzündeki tüm forumlar !
- Yaşasın bilgiyi paylaşanlar !
Bilgi için yeniden teşekkür ederim.
- Yaşasın bilgiyi paylaşanlar !
Bilgi için yeniden teşekkür ederim.
- Burakozmen
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Benim başıma böyle bir şey gelmedi ama Evrek4 açıklamış..Fakat üstad kendi şifreni kendin değiştirsene kimse bilmesin. bence öyle daha güvenli olur..
-
- Kayıtlı Kullanıcı
İşi bilen insanlara iş verdim.
Forumu onlar kurdu.
Kurarken de tüm bilgilerimi verdim.
Bana 6 ay hizmet vereceklerdi.
2.0 sürümünü kurmuşlar. kurmuşlar diyorum. Bilgim yoktu.
Ne zaman ki zararlı bir site foruma linkler eklemeye başladı ve ben de silmek için yönetim paneline girdim.
o zaman phpBB'nin "kırmızı" renkli uyarı yazısını gördüm.>2.0 sürümü kullanıyorsunuz. Yenileyin. diyordu.
Kaç kez rica ettim. Sürümü yenilemediler.
ve,
Sürümü 3.0.4'e dönüştürmek bana düştü.
Dönüştürdükten sonra da şifrelerimi değiştirdim.
Ataların sözü:
"- Kötü komşu insanı mal sahibi yaparmış."
"-Şimdi buna ekleyelim: - Bilgi sahibi sorumsuz kişiler insanı bilgi sahibi yapar."
İlginize teşekkür ederim.
Forumu onlar kurdu.
Kurarken de tüm bilgilerimi verdim.
Bana 6 ay hizmet vereceklerdi.
2.0 sürümünü kurmuşlar. kurmuşlar diyorum. Bilgim yoktu.
Ne zaman ki zararlı bir site foruma linkler eklemeye başladı ve ben de silmek için yönetim paneline girdim.
o zaman phpBB'nin "kırmızı" renkli uyarı yazısını gördüm.>2.0 sürümü kullanıyorsunuz. Yenileyin. diyordu.
Kaç kez rica ettim. Sürümü yenilemediler.
ve,
Sürümü 3.0.4'e dönüştürmek bana düştü.
Dönüştürdükten sonra da şifrelerimi değiştirdim.
Ataların sözü:
"- Kötü komşu insanı mal sahibi yaparmış."
"-Şimdi buna ekleyelim: - Bilgi sahibi sorumsuz kişiler insanı bilgi sahibi yapar."
İlginize teşekkür ederim.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir