bbcode box kurulumu nasıl yapılır ??
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
bbcode box kurulumu nasıl yapılır ??
arkadaşlar nette arama yapmama rağmen bbcode nasıl kurulur göremedim yardımcı olurmusunuz ? ?
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: bbcode box kurulumu nasıl yapılır ??
Imzamdaki Baslangic Bilgilerine tikla oku daha sonra mod kurulum makalelerini oku ögrenirsin.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
bbcode box modu mu bbcode kurulumu mu ?
bbcode box
ya okudumda birşey anlamadım biliyomusun
-
- Kayıtlı Kullanıcı
1.önce bu bölümü okuyun
2.phpmyadmin'den sql sorgusunu çalıştırın
3.root klasöründeki dosyaları forum anadizinine kopyalayın.
4.burayı okudukdan sonra dosya düzenlemelerini yapın.
5.http://forumadresi.com/install_abbc3/install.php adresine gidip kurulum yapın.
6.kurulumdan sonra install_abbc3 klasörünü silip ayarlayamalrı yapın.
EOM (mod kurulumu bitti)
2.phpmyadmin'den sql sorgusunu çalıştırın
3.root klasöründeki dosyaları forum anadizinine kopyalayın.
4.burayı okudukdan sonra dosya düzenlemelerini yapın.
5.http://forumadresi.com/install_abbc3/install.php adresine gidip kurulum yapın.
6.kurulumdan sonra install_abbc3 klasörünü silip ayarlayamalrı yapın.
EOM (mod kurulumu bitti)

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir