Merhaba.
http://www.phpbb.com/styles/demo/3.0/?style_id=44
Şu temayı indirip kurdum sorunsuz görünüyordu, bikaç düzenlemeden sonra butonlarını türkçe yapayım diye prosilver temasının tr klasörünü attım imageset klasörünün içine, sonra hiçbir buton görünmemeye başladı.
Ardından bunu yaptıgım için böyle oldugunu düşünüp birçok şey yaptım, tr klasörünü sildim, en klasörüne tr klasörünün içinedekileri attım, olmadı temayı yeni baştan komple yükledim ama fayda etmedi. Butonlar görünmüyor.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Sonuç olarak şekilde de görüldüğü üzere butonlar yok, diğer temaları aktifleştirdiğimde sorun yok ama bu temada sorun nedir nasıl çözülür bir fikrim yok henüz.
skyblue temasında sorun
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: skyblue temasında sorun
Tr butonlarını kullandığın temanın imageset içinde olması gerekiyor.İmageset içinde tr adlı klasörde olcak.Eğer yine görünmezse izinlerini düzenle.
Sorun izinlerle ilgili olsa diğer temalarda da görünmemesi gerekmez mi?
Dediğim gibi ben tr butonları yüklemek isteyip uğraştıktan sonra oluştu bu sorun.
Dediğim gibi ben tr butonları yüklemek isteyip uğraştıktan sonra oluştu bu sorun.
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Diğer temalarda görünüyorsa o zaman izinler doğru demektir.O zaman imageset içinde tr butonları yok.
Maalesef imageset içinde tr butonları oldugu halde de görünmüyorlar, birçok yol denedim olmuyor, hatta skyblue yi sıfırdan attım gene olmadı, ilk attıgımda düzgün idi
Başka benzer bir tema bularak çözümü hallettim sayılır. skyblue maalesef olamadı.
- cagatayozata
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
skyblue yu sonra denerim ben
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir