Arkadaşlar merhaba. Benim iki tane sorum var. Sitede aradım ama bu sorunla ilgili başka başlık göremediğim için yeni başlık açmak zorunda kaldım. Birinci sorum, daha kurulum aşamasında olan forumumda hiç bir problem yokken mesajlara cevap yazdığımda art arda kopyala yapıştır gibi metin eklediğimde aşağıda kaydırma çubuğu çıkıyor satır atlatmıyor. Önceden böyle bir problem yokturdu özellikle bunu denemiştim. Bahsettiğim sorun aşağıda resim olarak ekliyorum. Reklam içermiyor.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
İkinci sorumda subSilver2 temasını değiştirerek kullanıyorum. Bu temada daraltma yaptım %80 gibi bir boyuta ayarladım. Ama yukarıda logonun olduğu kısım geniş duruyor ve site ile uyumsuz bir şekilde. Çok baktım ama sorunu çözemedim. overall_header ve stylesheet.css den baktım değişiklik yaptım lakin sorunuma çözüm olmadı. O problem ile ilgili resimi de ekliyorum.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden çok teşekkürler.
Logo ve Mesaj Gönderme
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Re: Logo ve Mesaj Gönderme
1.sorun tam emin değilim ama ya kurduğun bbcode modundan yada posting_body de yaptığın bir hatadan dolayı olabilir
2.sorununuzu imageset.cfg veya YKP>Stiller>Resim Setleri>Temanızın adı ve düzenleye tıklayın. Resim setini değiştir diye bir sayfa çıkacak.Orda logo çıkar çıkmazsa sol üstteki açılır kapanır kutudan ana logoyu seçin.Orda logonuz görüntülenecek onun altındada özellikleri.Resim genişliği ve resim boyutuyla istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.
2.sorununuzu imageset.cfg veya YKP>Stiller>Resim Setleri>Temanızın adı ve düzenleye tıklayın. Resim setini değiştir diye bir sayfa çıkacak.Orda logo çıkar çıkmazsa sol üstteki açılır kapanır kutudan ana logoyu seçin.Orda logonuz görüntülenecek onun altındada özellikleri.Resim genişliği ve resim boyutuyla istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir