Arma Motorları indexlemesi

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
iloveCAT
Kayıtlı Kullanıcı

Arma Motorları indexlemesi

Mesaj gönderen iloveCAT »

Arkdaşlar, google anasayfamı indexledi ancak alt sayfarımdan eser yok. Tahminen alt sayfaları ne kadar sürede indexler ?
Kullanıcı avatarı
malt
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Arma Motorları indexlemesi

Mesaj gönderen malt »

İndeksleme olayı ha deyince olmaz. Sayfalarda yukarılara çıkmak için biraz beklemek gerekir. Bu süre 1 ay da olabilir, 1 yıl da. Ama sitemap, seo gibi uygulamalarla bu süreyi azaltabilirsin. 'onları nasıl kurarım' diye sorarsan, buyur.
Kullanıcı avatarı
cagatayozata
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cagatayozata »

Evet malt'ın dediği gibi bunun süresi belli olmaz.Kiminin sitesini 1 yılda indexliyor kimininkini 1 ayda indexliyor.Alt sayfalarda öyle kesin bir süre vermek imkansız.Seo ve sitemap kur.Google'a sitemap gönder.Bunların faydası olur.Ama sabırlı olmalısın... :wink:
Kullanıcı avatarı
Özcan Akbulut
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Akbulut »

benim tavsiyem siteyi kurdugun gün Seo, Sitemap, Title MOD, Meta Tags gibi bütün phpbb-seo daki modlari kur ozaman 1 haftada bile indexlenirsin benim PreMOD kullanicilarin siteleri 5 gün ve 2 hafta arasi indexlendi tabi sitenle nasil ilgilendiginde cok önemlidir ayrica siteni hemen google kayit etmelisin...
akblt.space

Başlangiç Bilgileri phpBB 3.0.x :: 3.1.x
AngelFRANTIX
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AngelFRANTIX »

Üsteki bilgilerin yanı sıra sosyal imleme siteleri çok iyi işe yarıyor. Eklediğiniz konular mesajlar linkler 1 - 4 saat arasında direk google dizininde indexleniyor bir kaç saat sonra sizin siteniz indexleniyor. (Örnek: digg.com)

Toplistleri hesaba katmayın. boş iş:D
Kullanıcı avatarı
iloveCAT
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen iloveCAT »

İlginizi için sağolun. Ayrıca tavsiyeleride denemeyi başladım. umarım çabuk indexlenir. :roll:
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

:!: Lütfen konu içeriğinizin en uygun olduğu foruma başlık açmaya özen gösteriniz.

Lütfen Forum Kurallarımız okuyunuz! [Kural 3]

Konu Genel Tartışmalar Bölümü'ne taşınmıştır...

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir