Advertisement Management-MOD Sorunu

phpBB 3.0.x çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen MODlar ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
AsDetay
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Advertisement Management-MOD Sorunu

Mesaj gönderen AsDetay »

Arkadaşlar Advertisement Management MOD'unu kurmaya çalıştım fakat çalışmadı aşağıdaki hatayı verdi yardımcı olabilecek kimse varmı nerede hata yapmış olabilirim...

HATA MESAJI

Kod: Tümünü seç

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3727: page_header(./ads/functions.php) [function.page-header]: failed to open stream: No such file or directory

Fatal error: page_header() [function.require]: Failed opening required './ads/functions.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/indiriml/public_html/forum/includes/functions.php on line 3727

Bahsi geçen dosyaya eklediğim kodlar aşağıdaki şekildedir...
Aç: includes/functions.php
Bul
İpucu: Bu, bulunacak yerin bir kısmı olabilir ve satırın tümü olmayabilir.

// Which timezone?
	$tz = ($user->data['user_id'] != ANONYMOUS) ? strval(doubleval($user->data['user_timezone'])) : strval(doubleval($config['board_timezone']));
Sonrasına Ekle
İpucu: Bundan önceki bulduğunuz satır(lar)dan sonraki yeni bir boş satıra bu satırları ekleyin.

// Advertisement Management
	require($phpbb_root_path . 'ads/functions.' . $phpEx);
	setup_ads();
Dosyada eklediğim yer (Mavi renkle işaretli olan eklenen kısım)
$l_privmsgs_text = $user->lang['NO_NEW_PM'];
$s_privmsg_new = false;
}

$l_privmsgs_text_unread = '';

if ($user->data['user_unread_privmsg'] && $user->data['user_unread_privmsg'] != $user->data['user_new_privmsg'])
{
$l_message_unread = ($user->data['user_unread_privmsg'] == 1) ? $user->lang['UNREAD_PM'] : $user->lang['UNREAD_PMS'];
$l_privmsgs_text_unread = sprintf($l_message_unread, $user->data['user_unread_privmsg']);
}
}

// Which timezone?
$tz = ($user->data['user_id'] != ANONYMOUS) ? strval(doubleval($user->data['user_timezone'])) : strval(doubleval($config['board_timezone']));

setup_ads();

// Send a proper content-language to the output
$user_lang = $user->lang['USER_LANG'];
if (strpos($user_lang, '-x-') !== false)
{
$user_lang = substr($user_lang, 0, strpos($user_lang, '-x-'));
}

// The following assigns all _common_ variables that may be used at any point in a template.
$template->assign_vars(array(
'SITENAME' => $config['sitename'],
'SITE_DESCRIPTION' => $config['site_desc'],
'PAGE_TITLE' => $page_title,
Bilen arkadaşlardan en hızlı tarafından cevap alabilirsem çok iyi olacak... Şimdiden teşekkürler...
AsDetay
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Advertisement Management-MOD Sorunu

Mesaj gönderen AsDetay »

Şu işi doğru düzgün bilen bir tane adam yokmu... burası bi destek sitesi değil galiba, kimse ne cevap veriyor nede girip konuyu okuyor, ne yönetici var ne mod anlamadım ben bu işi... bir tane adam yokmu nerede hata yaptığımızı söyleyecek, yokmu bir kişi hangi dosyayı nereye atacağımı söyleyecek...
Kullanıcı avatarı
difficulty
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen difficulty »

insanlar bilmiyorlarsa yada işleri varsa cevap veremezler kendini heba etmişsin
işte ben burdayım ama cevaplayamıyorm
anlayan birkaç arkadaşımız var onlarda şaun burda değiller
sabretmelisin
bu arada modu kurmadan önce yedek almışmıydın?
almışsan yedekleri ftpden geriye yollayabilrsin
AsDetay
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AsDetay »

Yedek aldım sorun yok... zaten hatadan sonra yedekleri yükledim geri, hatta sadece sorunlu olan dosyayı değiştirdiğimde düzeliyor... diğer değişen 4 dosyadan bir sıkıntı yok...

Bir tek sen buralardasın başkada kimse yok, senden başkasıda cevap vermiyor zaten :) ilgine teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
Pierce_MVP
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Pierce_MVP »

Öncelikle profil adresinize site adresinizi yazarsanız daha sağlıklı destek alabilirsiniz.Ben biraz geç girebildiğim için geç yazıyorum.İsteyen destek verir isteyen vermez.Kimse zorunlu değildir.Ben destek modu değilim ama phpBB'yi ve sevenlerine sürekli yardımcı olmaya çalışıyorum.Kimse yardım etmiyor diye suçlayamazsınız.

Sorununuza gelince mod kurulumunda hata yaptınız.Kurulumu tekrar gözden geçiriniz.MOD başlık sorunlarınıda MOD Destek bölümüne açmaya özen gösteriniz.

Kolay gelsin...
Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
AsDetay
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AsDetay »

Pierce_MVP yazdı:Öncelikle profil adresinize site adresinizi yazarsanız daha sağlıklı destek alabilirsiniz.Ben biraz geç girebildiğim için geç yazıyorum.İsteyen destek verir isteyen vermez.Kimse zorunlu değildir.Ben destek modu değilim ama phpBB'yi ve sevenlerine sürekli yardımcı olmaya çalışıyorum.Kimse yardım etmiyor diye suçlayamazsınız.

Sorununuza gelince mod kurulumunda hata yaptınız.Kurulumu tekrar gözden geçiriniz.MOD başlık sorunlarınıda MOD Destek bölümüne açmaya özen gösteriniz.

Kolay gelsin...

Siteni yaz demişsinizde ben yazdığımı hatırlıyorum bunun içinde cevap yazmadan kontrol edeyim dedim ve aynende hatırladığım gibi profilimde yazıyor...
Kullanıcı avatarı
Pierce_MVP
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

AsDetay yazdı:
Pierce_MVP yazdı:Öncelikle profil adresinize site adresinizi yazarsanız daha sağlıklı destek alabilirsiniz.Ben biraz geç girebildiğim için geç yazıyorum.İsteyen destek verir isteyen vermez.Kimse zorunlu değildir.Ben destek modu değilim ama phpBB'yi ve sevenlerine sürekli yardımcı olmaya çalışıyorum.Kimse yardım etmiyor diye suçlayamazsınız.

Kolay gelsin...

Siteni yaz demişsinizde ben yazdığımı hatırlıyorum bunun içinde cevap yazmadan kontrol edeyim dedim ve aynende hatırladığım gibi profilimde yazıyor...

PhpBB Forum adresinizden bahsediyordum.Üye adınıza tıklayınca web sitenizi gösteriyor.PhpBB forum adresinizi yazmanız daha iyi olacaktır.
AsDetay
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AsDetay »

Pierce_MVP yazdı:
AsDetay yazdı:

Kolay gelsin...

PhpBB Forum adresinizden bahsediyordum.Üye adınıza tıklayınca web sitenizi gösteriyor.PhpBB forum adresinizi yazmanız daha iyi olacaktır.

İyice bak istersen, olmadı imzama bak... bakılacak yeri bilmiyorsanda tarif edeyim...
Kullanıcı avatarı
Pierce_MVP
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

AsDetay yazdı:

İyice bak istersen, olmadı imzama bak... bakılacak yeri bilmiyorsanda tarif edeyim...
Sonradan gördüm arkadaşım olayı uzatma istersen.Tartışma çıkarmayalım. (:
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

Merhaba,

O dosyada yaptığınız bu değişikliği;

setup_ads();
Bununla değiştiriniz;

require($phpbb_root_path . 'forum/ads/functions.' . $phpEx);
	setup_ads();
Lütfen sonucu bildiriniz...
AsDetay
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AsDetay »

VSaBaH yazdı:Merhaba,

O dosyada yaptığınız bu değişikliği;

setup_ads();
Bununla değiştiriniz;

require($phpbb_root_path . 'forum/ads/functions.' . $phpEx);
	setup_ads();
Lütfen sonucu bildiriniz...

Silbaştan yeniden yükledim, sorun çözüldü, Teşekkürler...
Kilitli

“3.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir