Board3 Portal / phpBB3 için Portal
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Board3 Portal / phpBB3 için Portal
Linkler Kırık Arkadaşlar....
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
www.board3.de burdna indirebilirsin..lordtiger61 yazdı:Linkler Kırık Arkadaşlar....
yeni versiyon Board3 Portal 1.0.4 - English
burdan indirebilirsiniz http://www.board3.de/download/file.php?id=227
burdan indirebilirsiniz http://www.board3.de/download/file.php?id=227
Arkadaşlar includes/session.php de şöyle bir değişiklik istio ama bende bu satır bu şekilde değil yardımcı olur musun ?
Bendeki satır aşağıda ki gibi
Düzenlememe yardımcı olur muusunuz ?
Kod: Tümünü seç
Open: includes/session.php
Find:
if (!empty($_GET['style']) && $auth->acl_get('a_styles'))
Replace with
if (!empty($_GET['style']))
if (!empty($_GET['style']) && $auth->acl_get('a_styles') && !defined('ADMIN_START'))
Osmanbükü Köyü Web Sitesi www.OsmanBükü.Net
sitemin uzantısını
www.siteismi.com/forum
www.siteismi.com/portal şeklinde nasıl düzenleyebilirim ?
Portalı kurduğum zaman sadece www.sitesimi.com dan ilerisine gidemiyorum. Forumlar gözükmüyor
www.siteismi.com/forum
www.siteismi.com/portal şeklinde nasıl düzenleyebilirim ?
Portalı kurduğum zaman sadece www.sitesimi.com dan ilerisine gidemiyorum. Forumlar gözükmüyor
serverinin ayarlarından yapabiliyorsun...
/forum olan uzantıyı /portala çeviriyorsun.
server firmanla konuş menüden nasıl değiştirebileceğini öğrenebilirsin...
/forum olan uzantıyı /portala çeviriyorsun.
server firmanla konuş menüden nasıl değiştirebileceğini öğrenebilirsin...
Merhabalar. Ben install kısmına kadar geldim. Ancak browser(tarayıcı) üzerinden yükleme yapmak isterken (eserkutuphaneleri.atwebpages.com/install_portal/install.php) şu uyarıyla karşılaştım.
Düzenleme: Aradan kaç saat geçti? Eğer hata belirtmek bu şekilde değilse çok pardon ama cevap vermek bu denli yavaşsa veya hatalıyken hatam düzeltilmiyorsa; kusura bakmayın ama böyle bir altyapıya sahip site, böyle bir destek sitesini hak etmiyor.
Düzenleme²: Yardımlarınız için sağ olun. Siteyi en baştan kurma tecrübesini yaşamak paha biçilemezdi...
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]
Table '808789_kahve.PORTAL_CONFIG_TABLE' doesn't exist [1146]
SQL
SELECT config_value as version FROM PORTAL_CONFIG_TABLE WHERE config_name = 'portal_version' LIMIT 1
BACKTRACE
FILE: includes/db/mysqli.php
LINE: 163
CALL: dbal->sql_error()
FILE: includes/db/mysqli.php
LINE: 205
CALL: dbal_mysqli->sql_query()
FILE: includes/db/dbal.php
LINE: 170
CALL: dbal_mysqli->_sql_query_limit()
FILE: install_portal/install.php
LINE: 51
CALL: dbal->sql_query_limit()
Düzenleme²: Yardımlarınız için sağ olun. Siteyi en baştan kurma tecrübesini yaşamak paha biçilemezdi...
Hikaye, roman, makale, deneme, anı, beste, resim... eser paylaşım forumu
Dipçik: Site henüz yapım aşamasındadır.
Dipçik: Site henüz yapım aşamasındadır.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir