[Eklenti] Kayıt Olmak İçin Güzel Bir Uyarı (Vbulletin Stili)
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: [Eklenti] Kayıt Olmak İçin Güzel Bir Uyarı (Vbulletin Stili)
Prosilverde bunu cerceve içine nasıl alırız olduğu gibi eklendiğinde çok sade kalıyor.
Merhaba,aciyagulmek yazdı:Prosilverde bunu cerceve içine nasıl alırız olduğu gibi eklendiğinde çok sade kalıyor.
Ekteki bu kodu:
Kod: Tümünü seç
<table class="tablebg" width="100%" cellspacing="1">
Kod: Tümünü seç
<table border="1" class="tablebg" width="100%" cellspacing="1">
- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Teşekkür ederim VSaBaH deneyecegim en kısa zamanda.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
sorusuz kuruldu ancak, türkçe problemi burdada karsımıza cıkıyor. türkçe karaterleri tek tek editleyip uygun hale getirmemiz gerekiyor.
eklenti için tesekkürler.
- Özcan Akbulut
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
notepad++ kullanarak bu problemi cözebilirsiniz =)DostlarClup yazdı:sorusuz kuruldu ancak, türkçe problemi burdada karsımıza cıkıyor. türkçe karaterleri tek tek editleyip uygun hale getirmemiz gerekiyor.
- aciyagulmek
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Herşey çok güzel oldu fakat tablonun arkaplan rengini falan nasıl ayarlıyabiliriz acaba, mesela alttaki resimde gördüğümüz gibi tablonun üstündeki forum ana sayfası yazan tablo gibi.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
İsim soyisim yazmak gibi keşke bütün herşey bu kadar kolay olsa
teşekkürler

prosilver da etrafını çizgi sarmıyor unlemi de ftpye iamgese attım ama unlem dahi çıkmıyor prosilve rkullanıorum biri prosilver için de kodunu verirse sevinriim 

-
- Kayıtlı Kullanıcı
M-Plasmada
<!-- INCLUDE overall_header.html -->
yokkı
<!-- INCLUDE overall_header.html -->
yokkı
- chingachgook
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Güzel eklenti teşekkürler.Sorunsuz çalıştı. 

Her türlü program,istek-sorun hattı bu sitede,
http://www.forumincisi.com
http://www.forumincisi.com
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
paylasım için sagol valla super oldu ne diyeyim sadece ord yazanı degil istedini yazabiliyorsun resimde çıkıyor yukleyince yazlız cember çıkmıyo normalde o kod ta cember yok o kod un teması ugun görurse cember koyuyor resimdeki tema gibi
)

Re: [Eklenti] Kayıt Olmak İçin Güzel Bir Uyarı (Vbulletin St
Bende neden çalışmadı acaba?
Prosilver teması kullanıyorum.
Vers. 3.0.8
Prosilver teması kullanıyorum.
Vers. 3.0.8
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir