ilk önce
0fees.net
den host aldım
smartdots.com dan net.tc ucantılı domain aldım
en son olarak phpBB 3.0.5 hostingime SmartFTP ile gönderdim
şimdi de sitemi google eklemek istiyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorumm
yardımcı olursanız sevinirim
not: bana yardımcı olurken benim hiç bir şey bilmiyormuş giibi anllatırsanız ii olur ... üç gündür uğraşıyorum bir türlü olmadıı bide ben resim atttım onuda inleyin..
işallah bu sitede bu konuları anlıyan biri olu şimdiden sağolun......
phpBB forum sitemi google' da DOĞRULANYAMIYORUM!...
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.
- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.
- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
- Pierce_MVP
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: phpBB forum sitemi google' da DOĞRULANYAMIYORUM!...
Allta doğrula diyor size zaten.
Yada http://www.google.com/addurl adresinden sitenizi kayıt ettirmek için başvuru gönderdiniz mi?
Yada http://www.google.com/addurl adresinden sitenizi kayıt ettirmek için başvuru gönderdiniz mi?
Arada nostalji amacli ugruyorum buraya. Cok guzel gunlerdi :'(
http://www.google.com/addurl evt dediğini yaptım
html dosyasını indirdim nereye göndermem gerektiğni bilmiyorumm
o yüzden doğrulayamıyorum...
html dosyasını indirdim nereye göndermem gerektiğni bilmiyorumm

- lordtiger61
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
html dosasını indirin sonra onu htdocs a atın yani ftpnize sonra onayla deyinikati yazdı:http://www.google.com/addurl evt dediğini yaptım
html dosyasını indirdim nereye göndermem gerektiğni bilmiyorumm![]()

sitemi , veri tabanımı , sub domainni her şeyi sildim tekrar baştan yaptım
sonra dediğini yaptım oldu çok sağollllll
fakat bide şu meta tag ekleyecemde nasıl olcak ben eklmeme gereken yeri ftp bulamıyorumm...
sonra dediğini yaptım oldu çok sağollllll

fakat bide şu meta tag ekleyecemde nasıl olcak ben eklmeme gereken yeri ftp bulamıyorumm...
ftp html yazan bir yer yok çok dosya karma karışık
kodların yazıldığı yer neresiii
kodların yazıldığı yer neresiii
forum siteme konu makale mesaj başlık nasıl acabilrimm??? 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 0 misafir