Ziyaretçiler Başlığa tıkladığında Giriş Sayfasına Gitsinler

phpBB 3.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kilitli
fatalist
Kayıtlı Kullanıcı

Ziyaretçiler Başlığa tıkladığında Giriş Sayfasına Gitsinler

Mesaj gönderen fatalist »

İstediğim Mod :

Bi ziyaretçi bir başlığa tıkladığında içeriği göremeden giriş sayfasına yönlensin istiyorum.

Buna benzer bi mod isteği var ordaki verilen kodları denedim ama çalışmadı.

İstediğimi açıkca anlatabilmişimdir umarım. Çok zor olmasa gerek. Şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
difficulty
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: Ziyaretçiler Başlığa tıkladığında Giriş Sayfasına Gitsinler

Mesaj gönderen difficulty »

bunun için mod kurmana gerek yok.
izinlerden forumu okuyabilmeleri için gereken izni kaldrıyosun.
YKP/İzinler/Sadece okuma erişimi/Düzenleme/Forumu okuyabilir/Hayır işaretle gönder.
yinede kontrol et çünkü bu şekilde konu başlıklarıda gizleniyor.

illa mod kurmak istiyorsan misafirlerden içerik gizleme diye arama yapabilirsin herkes o modu kuruyor.
fatalist
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Ziyaretçiler Başlığa tıkladığında Giriş Sayfasına Gitsinler

Mesaj gönderen fatalist »

Forum sürümü 3.0.5 farklı versiyonlara göre YKP çok bi değişiklik varmı bilmyorum.

Tarif ettiğin yolu izledim ama izinlerde öyle bir şey yok. Kullanıcı rolleri var ondada misafirleri erişim yok olarak kayıt edersen kategori ve forumları göremiyor istediğim özellik bu değil yinede teşekkürler.
Kilitli

“3.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir